«ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ –ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» Διαμαρτυρία στο κόμβο του θανάτου, στο Ωραιόκαστρο για τον τραγικό θάνατο του Αλέξη Αβραμίδη.

Αυγούστου 27, 2013
Από

 

Πολύ ιδρώτα έριξε  ο  αντιδήμαρχος  Α.  Πολυχρονίδης   στην προσπάθεια του   να δικαιολογήσει  τα αδικαιολόγητα μπροστά στους πολίτες που διαμαρτύρονταν με τον αποκλεισμό του δρόμου για τον άδικο χαμό του 75 χρονου Αλέξη Αβραμίδη. Κρύος  ιδρώτας έλουσε και το  δήμαρχο  Δ. Σαραμάντο, όταν κατέφθασε καθυστερημένα, περιμένοντας προφανώς  πρώτα  να ενημερωθεί  για το πόσο άγριες ήταν οι  διαθέσεις του κόσμου.  Με δικαιολογίες του τύπου έτσι είναι η Ελλάδα, έχει πολύ γραφειοκρατία και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο δήμος και άλλες  τέτοιες  χοντροκοπιές  προσπαθούσε μάταια ο Σαραμάντος να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις των πολιτών και να αποσείσει τις ευθύνες του δήμου.

O Σαραμάντος ενώ προσπαθεί να δικαιολογηθεί στους πολίτες.

Τραγικά  πρόσωπα η οικογένεια και οι συγγενείς  του αδικοχαμένου Αλέξη Αβραμίδη. Οι  δυο κόρες και οι  δύο γιοί του και τα αγαπημένα εγγόνια που κάθε μέρα πάνε και αφήνουν λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε τόσο ξαφνικά και άδικα τη ζωή του.  Ο Αλέξης Αβραμίδης ήταν ένας άνθρωπος  που έχαιρε γενικής εκτίμησης και το σεβασμό όλων  των  συμπολιτών του  στον οικισμό των παλιννοστούντων. Άνθρωπος που ενδιαφέρονταν για τα κοινά και αγωνίζονταν  για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν  οι παλιννοστούντες  από την πρώτη μέρα που ήρθαν στην πατρίδα. Στη Γεωργία μάλιστα, από όπου ήρθε με την οικογένεια του,  εκλέγοντα για πολλά χρόνια πρόεδρος στο χωριό του.  

O δήμαρχος αντιμέτωπος με τους κατοίκους.

Στην Ελλάδα, στην πατρίδα όπως του άρεζε να την αποκαλεί, ήρθε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και ρίχτηκε αμέσως στον αγώνα, όπως και όλοι οι  παλιννοστούντες, για  να στεριώσει και να θρέψει την οικογένεια του.  Στην γλυκιά πατρίδα όπου  οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι τα αφήνουν όλα στη τύχη, έμελλε να αφήσει ο Αλέξης Αβραμίδης  την τελευταία του πνοή με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 × 4 =