• .
  • .
  • .

Ποδηλατοπορεία στο Ωραιόκαστρο. «Και Α και ΟΥ ποδήλατα παντού». «Κυβέρνηση θα κάνουμε οικουμενική, ποδήλατα θα δείτε και μέσα στη βουλή».

Ιουλίου 10, 2014
Από

Ευχάριστα ξαφνιάστηκαν οι Ωραιοκαστρίτες το βράδυ της Τετάρτης, όταν αντίκρισαν τους «πολύχρωμους ποδηλάτες», που  με επικεφαλής τον Χρήστο Χατζηγιάννη  πάτησαν πετάλ από τη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν  στο  Ωραιόκαστρο και να μεταφέρουν τα μηνύματα της ποδηλασίας.

Η ποδηλατοπορεία  μετά την Γαλήνη, διέσχισε  την οδό Θεσσαλονίκης, τη Λ. Δημοκρατίας , την 25η Μαρτίου , Κομνηνών και από εκεί επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, με το σύνθημα  «Και Α  και ΟΥ  ποδήλατα παντού».

Οι ποδηλάτες συναντήθηκαν όπως κάθε Τετάρτη στο άγαλμα Βενιζέλου και ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 8 μ.μ. για το Ωραιόκαστρο., στο οποίο και έφθασαν στη Λ. Δημοκρατίας  μετά τις 9 μ.μ..

Η ομάδα «Πολύχρωμοι ποδηλάτες», οργανώνει ποδηλατοβόλτες εντός της πόλης με εκκίνηση κάθε Τετάρτη στο Άγαλμα Βενιζέλου  στις 19:00 και κάθε Παρασκευή  στην πλ. Αριστοτέλους στις 21:30.

Σκοπός  η διάδοση της ποδηλασίας στην πράξη, με  κεντρικό σύνθημα της ποδηλατοβόλτας «Ποδήλατο στην πόλη, για να χωράμε όλοι».  Στο ίδιο μήκος κύματος και το επόμενο σύνθημα «Δεν είμαστε Παπούα, δεν είμαστε Ζουλού, είμαστε η λύση του κυκλοφοριακού».

Οι ποδηλάτες κάθισαν να ξεκουραστούν στη Λ. Δημοκρατίας  και να απολαύσουν για λίγο τη δροσιά του Ωραιοκάστρου, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτή την ομάδα που συνδυάζει με τον καλύτερο  τρόπο, την αερόβια άθληση της ποδηλασίας με  την ψυχαγωγία και τα κοινωνικά μηνύματα, αλλά και με το χιούμορ στο  https://www.facebook.com/groups/PolychromoiPodilates/

Oxι δεν άνοιξε ποδηλατάδικο στη Λ. Δημοκρατίας. Είναι τα πολύχρωμα ..ποδήλατα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 − 6 =