Άσκοπες κι άστοχες κατηγορίες σε βάρος του Γ. Μαλούχου και διακοπή της συνεργασίας του με το δήμο Ωραιοκάστρου.

Νοεμβρίου 4, 2014
Από

Με άσκοπες, άστοχες και προσβλητικές  κατηγορίες διακόπηκε η συνεργασία του δήμου Ωραιοκάστρου με τον γνωστό ηθοποιό Γ. Μαλούχο. Καλώς έκανε η νέα διοίκηση και διέκοψε τη συνεργασία με τον Γ. Μαλούχο, είχε κάθε δικαίωμα και κάθε λόγο να το κάνει.  Αλλά ένας Δήμος  είναι ένας  κοινωνικός θεσμός- κι όχι ένας οποιοσδήποτε σύλλογος-  και οφείλει να είναι σοβαρός και ιδιαίτερα προσεχτικός  σε ζητήματα με τα οποία θίγεται  η αξιοπρέπεια ενός  ανθρώπου, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση του ηθοποιού Γ. Μαλούχου.

Και δεν επιτρέπεται είτε δίκην  προθέσεως, είτε από εσφαλμένη πληροφόρηση να θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός ατόμου, πολύ περισσότερο από ένα θεσμό όπως είναι ο Δήμος. Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου του δήμου αναφέρονται τα εξής διασκεδαστικά  για τον  Γ. Μαλούχο. Κατηγορούν τον άνθρωπο όχι για κάτι που έκανε, αλλά για κάτι που είχε στόχο να κάνει!!!! Και που τον ξέρουν αυτοί το στόχο; Γράφουν ότι επειδή  έκανε πρόβες με τη θεατρική του ομάδα σε δημοτικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε το Δήμο «με στόχο την προσπόριση οικονομικού οφέλους». Προσοχή επαναλαμβάνουμε ! Κατηγορούν τον Μαλούχο για τον  στόχο που είχε και τον οποίο  φυσικά  στόχο τον θέτουν αυθαίρετα οι κατήγοροί του. Αυτοί λένε ότι θα «προσπόριζε οικονομικό όφελος». Δεν έγινε όμως, οπότε έχουμε  κατηγορίες που είναι για κλάματα από τα πολλά γέλια που προκαλούν.

Εάν κρίνουμε λοιπόν από το δελτίο τύπου το  «Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων» δεν  έχει, όπως και οι αρμόδιοι από το Δήμο,  χειροπιαστές αποδείξεις για τέτοιου  είδους καταγγελίες και  ισχυρισμούς.

Για τις οποίες επαναλαμβάνουμε πολύ αμφιβάλλουμε κι  εκφράζουμε ευθέως τη δυσπιστία  μας. Και τα λέμε εμείς το oraiokastronet.gr που κατά το παρελθόν ασκήσαμε κριτική –μόνο εμείς- στον συγκεκριμένο ηθοποιό, για  καλλιτεχνικές του ενέργειες στο Δήμο. Αλλά μέχρι εκεί. Καλώς έκανε- ξαναλέμε-  η νέα διοίκηση και διέκοψε τη συνεργασία με τον Γ. Μαλούχο, είχε κάθε δικαίωμα και κάθε λόγο να το κάνει. Αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα δεν χρειάζονται και απαιτείται πιστεύουμε προσωπική παρέμβαση του δημάρχου για την αποκατάσταση του ηθοποιού και για να λήξει  το θέμα, γιατί  δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε το Δήμο που εκπροσωπεί, τέτοιου είδους κατινίστικες ανακοινώσεις και συμπεριφορές. Ο δήμος Ωραιοκάστρου, μετά την περίοδο του μεσαίωνα που πέρασε κατά την θητεία  του Σαραμάντου, έχει ανάγκη από ένα άλλο ήθος διοίκησης και όχι τη συνέχισή της.

Παραθέτουμε το συγκεκριμένο κατάπτυστο απόσπασμα από το δελτίο τύπου  του περίφημου «Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων».

 Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

…….

Η θεατρική ομάδα του κ. Μαλούχου από χθες αποτελεί παρελθόν για το δήμο μας έπειτα από συνάντηση του ιδίου με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση και τους αντιδημάρχους Ηρακλή Τσακαλίδη και Πέτρο Αταμιάν, όπου του ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας τους.

Είχε προηγηθεί άλλη συνάντηση όπου ο κ. Γαβότσης είχε ανακοινώσει στα μέλη της θεατρικής ομάδας με επικεφαλής τον κ. Μαλούχο ότι τα ηνία της θεατρικής ομάδας του δήμου Ωραιοκάστρου θα ανατεθούν στη καταξιωμένη σκηνοθέτη, Νέλλυ Δελή, ενώ σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος απάντησε ότι θα μπορούσαν εκ παραλλήλου να δραστηριοποιηθούν ως θεατρική ομάδα, χωρίς όμως καμία εμπλοκή του δήμου.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, που έγινε προ ολίγων ημερών τα μέλη της θεατρικής ομάδας είχαν αποκρύψει ότι η εν λόγω ομάδα είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων με τίτλο «Ευριπίδεια 14», που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όχι ως θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου αλλά ως Μακεδονικό θέατρο. Ο κ. Μαλούχος χρησιμοποίησε όλο το έμψυχο και άψυχο δυναμικό της θεατρικής ομάδας του δήμου Ωραιοκάστρου χρησιμοποιώντας δημοτικό χώρο για την πραγματοποίηση των προβών, με στόχο την προσπόριση οικονομικού οφέλους. Ως εκ τούτου η λύση της συνεργασίας ήταν αναπόφευκτη.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 + = 6