Γιάννης Μαλούχος προς Δήμο Ωραιοκάστρου: «Λυπάμαι βαθύτατα για αυτή την κατάντια και αναρωτιέμαι αν ο δήμαρχος κ. Αστέριος Γαβότσης είναι ενήμερος για όσα αναφέρει με κακία που περισσεύει αυτό το δελτίο τύπου…»

Νοεμβρίου 5, 2014
Από

«Άραγε πως είναι δυνατόν δύο-τρεις απλές προτάσεις μέσα από ένα ξερό δελτίο τύπου να μπορούν να αφήνουν τόσο εύκολα σκιώδη ερωτηματικά, υπονομεύοντας με αυτόν το τρόπο μια θεατρική πορεία ζωής που μετρά 50 χρόνια πάνω στο σανίδι. Με μεγάλη μου λύπη διάβασα αυτά τα οποία μου καταλογίζουν ως δικαιολογία για να διακόψουν μια συνεργασία χρόνων με τον δήμο Ωραιοκάστρου που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση. Δικαίωμά τους και πάνω απ΄ όλα σεβαστή η απόφαση τους. Αλλά να αφήνουν να εννοηθεί ότι κορόιδεψα ή ότι λειτούργησα με οικονομικό δόλο πάει πολύ. Δεν ήμουν, δεν είμαι και ούτε θα γίνω κλέφτης ή απατεώνας για μια χούφτα ευρώ. Ποιο ήταν το επιλήψιμο; Ότι έχω το Μακεδονικό θέατρο; Ότι αιτούμαι προγραμμάτων του ΕΣΠΑ;

«Εκμεταλλεύομαι το άψυχο και έμψυχο δυναμικό της θεατρικής ομάδας του δήμου προς οικονομικό όφελος μου» και η λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι ψυχικά οδυνηρό να αμφισβητούν τόσο εύκολα μια πορεία ζωής με ειλικρίνεια, ευθύτητα και προπαντός με τιμιότητα. Λυπάμαι βαθύτατα για αυτή την κατάντια και αναρωτιέμαι ταυτόχρονα αν ο δήμαρχος κ. Αστέριος Γαβότσης είναι ενήμερος για όσα αναφέρει με κακία που περισσεύει αυτό το δελτίο τύπου…»

Γιάννης Μαλλούχος

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 × = 6