Το πιο καινούριο ανέκδοτο: «Ο πρόεδρος Θ. Καρύδης θέλει να αποκλείσει τα τοπικά site και blogs από το δημοτικό συμβούλιο».

Δεκεμβρίου 6, 2014
Από

Ας αρχίσουμε με  Γ. Σεφέρη: «… η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία και η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στη σημερινή Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις… είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα».  Γιώργος Σεφέρης.

Το ίδιο ισχύει και για κάποιους ελεεινούς στο δήμο Ωραιοκάστρου, που πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να τον αντιπροσωπεύουν.

Για αυτούς που δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν πάνες μπροστά στον Δούμπαλα και θέλουν να κάνουν τον  «σκληρό»  στους bloggers.

Για αυτούς που βάλθηκαν να αποδείξουν ότι μπορούν να γίνουν ακόμη πιο γελοίοι από αυτούς που αντικατέστησαν.

Για αυτούς που ζέχνουν τον ξινό ιδρώτα της ανεπάρκειας τους και ξεπέφτουν στο ναρκωτικό της αλαζονείας.

Για αυτά τα ξιπασμένα τίποτα που  δεν αξίζουν  ούτε τον οίκτο μας.

Παραληρούν και θέλουν να δίνουν αυτοί διαπιστευτήρια σε «δημοσιογράφους» για να παρακολουθούν ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Ας απευθυνθούν στον Δούμπαλα, στον προηγούμενο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που τις «είδε»  τις δημοσιογραφικές ταυτότητες. Όταν και η προηγούμενη  δημοτική αρχή επιχείρησε να αποκλείσει  τους bloggers και ζητούσε δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Τέλος να θυμίσουμε κάτι που είχε πει ένας Βρετανός πολιτικός: «Οι πολιτικοί που τους ενοχλούν τα Μέσα Ενημέρωσης είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα». Οπότε ας σταματήσουν καλύτερα για αυτούς την πολιτική.

Και ένα τελευταίο για το δήμαρχο, που δεν θυμάμαι ποιος το είπε: «Γνωρίζουμε φυσικά όλοι και όλες ότι οι «βασιλιάδες»  την πατάνε από αυτούς που τους γλύφουν και όχι από αυτούς που τους κάνουν κριτική».

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 2 = 2