Το καρναβάλι της σαχλαμάρας, στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Φεβρουαρίου 3, 2015
Από

Μπορεί να γίνει η κάργα καναρίνι, αν την βάψεις κίτρινη;  Στο ερώτημα αυτό η διοίκηση  του δήμου, δια του  αρμόδιου αντιδημάρχου Π. Αταμιάν απάντησε με σιγουριά, ναι.

Και γέμισε το Ωραιόκαστρο με κακόγουστες καρναβαλικές φιγούρες  και  μάλιστα δύο από αυτές κοσμούν και την είσοδο του δημαρχείου.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που το γελοίο γίνεται τερατώδες. Ήρθε η ώρα που η Πάτρα και η Ξάνθη θα υποκλιθούν μπροστά στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου. Όλοι ξέρουν ότι η βλακεία είναι …χάρισμα, αλλά και όλοι συμφωνούν ότι δεν πρέπει  να της γίνεται κατάχρηση.

Επίσης για την διοίκηση του δήμου, μπορεί να πει κάποιος ότι ισχύει το ανέκδοτο με τον πρεζάκια και το τζίνι.  Το τζίνι ενώ είναι έτοιμο να του  πραγματοποιήσει τρεις επιθυμίες, αυτός  ζητάει  ένα ευρώ για να πάρει τη δόση του.  Να και η διοίκηση του δήμου, που παρομοιάζεται με την αυτοκαταστροφική πορεία του πρεζάκια. Ενώ έχει τόσα άλλα πράματα να κάνει αυτή ασχολείται με ………..

Οι  δε ανακοινώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου το τελευταίο διάστημα για το καρναβάλι, προκαλούν στους δημότες τον αντίστοιχο εκνευρισμό με τον εκνευρισμό των προεκλογικών σποτ   της Νέας Δημοκρατίας, που έκαναν τον κόσμο να πετάει ότι έβρισκε στις  οθόνες.

Προεκλογικά πάλι, μιας και το έφερε η κουβέντα, θα θυμόμαστε όλοι,  ότι κάποιοι πολιτικοί εκμεταλλεύονται την παιδική αθωότητα και γέμιζαν τα προεκλογικά  τους σποτ με παιδάκια. Ας   μην μιμηθούν  οι ιθύνοντες του δήμου, τα πολιτικά  τους είδωλα και την τακτική  τους  και ας αφήσουν έξω από όλη αυτή τη γελοιότητα τα παιδιά. Ας σταματήσουν να απευθύνονται στα σχολεία και  στους συλλόγους για να εξασφαλίσουν κόσμο, γιατί προκαλούν.

Εξάλλου ο  κόσμος  μόλις πρόσφατα περιφρόνησε τον φόβο , δεν θα περιφρονήσει ένα  καρναβαλικό κιτς.

Και κάτι τελευταίο. Ας μην κόπτονται  για την τοπική αγορά αυτοί που λ.χ. ούτε τα στεφάνια των εθνικών εορτών δεν προμηθεύονται από το Ωραιόκαστρο. Για να μην αναφερθούμε σε άλλα.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    1 × = 1