Η κοπή της πίτας των bloggers & site του Ωραιοκάστρου, με ευχές για καλά νέα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Φεβρουαρίου 14, 2015
Από

Το κόψιμο της πίτας υπό το βλέμμα της κας Αφροδίτης Λουδοβάρη, της κας Μαρίας Ιακωβάκη και του πρώην αντιδημάρχου Α. Πολυχρονίδη.

«Η άνθιση  του φαινομένου των  blogs & site που παρατηρείται στις μέρες μας, μου θυμίζει την έξαρση  του ερασιτεχνικού ραδιοφώνου στα χρόνια της ραδιοπειρατίας» σχολίασε ο βουλευτής Σ. Αναστασιάδης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των bloggers & site του δήμου Ωραιοκάστρου, που  έγινε με επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής στον φιλόξενο χώρο του café CREMA.

Η καταπληκτική πίτα με επικάλυψη σοκολάτας και τα λογότυπα των bloggers & site,  ήταν για άλλη μια χρονιά προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Στέλιος». Τυχερός της κοπής ο διαχειριστής του blog sarkazonea.blogspot.gr, Γ. Γκόντης που κέρδισε το φλουρί . Αρκετοί παραβρέθηκαν για να ευχηθούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της Β΄Θεσ/νίκης με τη Ν.Δ,  Σ. Αναστασιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου Γ. Παπακωνσταντίνου επικεφαλής της

Η αεικίνητη κα Μαρία Ιακωβάκη με τον Δ. Παπαδόπουλο

παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ», ο πρώην αντιδήμαρχος Α. Πολυχρονίδης, ο Π. Κοϊτσίδης , ο Γ. Εδιρνέλης επικεφαλής της «ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και Α. Θεμελής επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ». Επίσης η κα Μαρία  Ιακωβάκη, η κα Αφροδίτη Λουδοβάρη ο Δ. Παπαδόπουλος (Σταυριώτης), ο Α. Χαρουπάκης   οι Γ. Ατματζίδης,  Δάκης Μανουσάκης , ο Κ. Διαμαντόπουλος, ο Ν. Πασσιάς από τους πολίτες «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» του Δρυμού, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Γ.Νικόπουλος, ο Β. Χαντές, ο Θ. Κουτρούκης κ.α. Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο Γιάννης Βάγιος.  Εντύπωση προκάλεσε φυσικά η

O βουλευτής Σ. Αναστασιάδης και ο Δ. Παπαδόπουλος

απουσία της διοίκησης του δήμου, η οποία όπως ήταν επόμενο σχολιάστηκε δεόντως.

Κάποιοι μάλιστα συνέδεσαν την απουσία του δημάρχου με  την συνηθισμένη ενόχληση της  κάθε εξουσίας από την κριτική που της ασκείται από τα μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύοντας τον φόβο και την αδυναμία της εξουσίας μπροστά στην αμφισβήτηση των πολιτών.

«Εδώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Καρύδης θέλησε ο έρμος  να πετάξει έξω από το δημοτικό συμβούλιο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης προκαλώντας κρίση γέλιου και θα είχαν τα μούτρα να έρθουν στην κοπή της πίτας;» αναρωτήθηκε πικρόχολα έτερος παραβρισκόμενος σχετικά με  τα καμώματα  της διοίκησης

«Εάν αυτό είναι το πρόβλημά τους», έσπευσε να συμπληρώσει άλλος  εκ των παραβρισκόμενων « τότε μπορεί να απευθυνθούν  στην προηγούμενη διοίκηση του Σαραμάντου, για να μάθουν  τι έπαθε όταν  αντιμετώπιζε  ανάλογα προβλήματα».

Τέλος να θυμίσουμε για την ιστορία ότι από τον  αντίστοιχο πόλεμο  που είχε κηρύξει ο προηγούμενος δήμαρχος  Σαραμάντος στα blogs & site, αυτά δεν έπαθαν τίποτα,  ενώ αντίθετα,  αυτός εξαφανίστηκε, σαν δήμαρχος.

Φωτο: John Vagios

Τα  blogs & site του Ωραιοκάστρου που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν:

Η πεντανόστιμη πίτα που επιμελήθηκε το Ζαχαροπλαστείο "Στέλιος" και που με την σοκολατένια επικάλυψη την απογείωσε γευστικά.

Άγγελος Θεμελής και Δ. Μανουσάκης που απασχολούν συχνά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Δύο από τους "φανατικούς" αναγνώστες του ηλεκτρονικού τύπου Γ. Ατματζίδης και Κ. Διαμαντόπουλος.

O πρόεδρος των bloggers Κ. Θεοδωρίδης μεριμνεί για το μοίρασμα της πίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.oraiokastronet.gr,

www.oraiokastronews.blogspot.gr,

www.otroxos.gr,

www.oraiokastro.net,

www.politesoraiokastrou.gr,

 

www.sarkazonea.blogspot.gr,

και το περιοδικό «ΩΡΑΙΟ»

 

O τυχερός Γ. Γκόντης διαχειριστής του sarkazonea.blogspot.gr, που έτυχε το φλουρί

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 7 = 12