Ακατάλληλο το νερό για Δρυμό, Λητή, Μελισσοχώρι και Πεντάλοφο. Απαγορεύεται η πόση επ΄αόριστον.

Φεβρουαρίου 18, 2015
Από

Εάν σαν δήμος εκτός απο τα καρναβάλια δεν έχεις εξασφαλίσει και νερό για να πίνει ο κόσμος τότε η  μουσική  της καρναβαλικής παρέλασης, θα ηχεί για την διοίκηση,  σαν τη μουσική του Τιτανικού, λίγο πριν από το ναυάγιο.  «Οι κάτοικοι Λητής, Δρυμού, Μελισσοχωρίου και Πενταλόφου, να μην χρησιμοποιούν το νερό για πόση και μαγείρεμα», αναφέρει η ΔΕΥΑΩ σε ανακοίνωσή της, μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων μέτρησης. Σύμφωνα με την τελευταία δειγματοληψία νερού από τους παραπάνω οικισμούς η τιμή των νιτρικών βρίσκεται πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Η εξέλιξη αυτή αποδίδεται στις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις. Η δε  ΔΕΥΑΩ εκτός από την υπομονή που προαφανώς προτείνει στους κατοίκους, προέβει στην σύναψη σύμβασης  με το ΑΠΘ, για την πραγματοποιήση των αναλύσεων, αλλά και για την αναζήτηση λύσεων!!!!!, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς της πολιτείας.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση οι κάτοικοι σίγουρα θα  ανησυχούν περισσότερο, αφού διαπίστωσαν ότι τα σαΐνια της ΔΕΥΑΩ, μέχρι τώρα δεν έκαναν τίποτα για την επίλυση του προβλήματος του νερού, την οποία   εναποθέτουν  στην αόριστη συνεργασία με το  ΑΠΘ.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    8 + 3 =