«Το νερό που καίει» τη διοίκηση Γαβότση στη Μυγδονία και Πεντάλοφο Ωραιοκάστρου. Λύση με δημιουργική ασάφεια τον Μάιο-Ιούνιο.

Μαρτίου 9, 2015
Από

Μετά από την περίφημη ανακοίνωση του κου Ν. Παπαδόπουλου, της δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης   ότι κόβεται το νερό  στη Μυγδονία και Πεντάλοφο, λόγω της υπερβολικής βροχής, η οποία ευθύνεται για την υπέρβαση του ορίου των νιτρικών!!!, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, δεν κάθισε με «σταυρωμένα χέρια» όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο.

Καθαρόγραψε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου που προεδρεύει  για τις αμοιβές των μελών του και περιμένοντας την έγκριση της, έκανε και κάνα-  δύο τηλέφωνα για να μάθει τι τρέχει με  τα νερά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα όμως διαπίστωσε ότι η σύμβαση που είχε κάνει για τις μετρήσεις του νερού, προέβλεπε ότι τα στοιχεία των μετρήσεων θα δίνονταν  μόνο προφορικά!!!. Ίσως να είναι ειδικές συμβάσεις για  ακουστικούς τύπους, που ο πρόεδρος μας πάνω στη φούρια του δεν κατάλαβε τι υπόγραφε. Ας είναι. Τώρα να δούμε  τι θα κάνει ο άνθρωπος, που  ψάχνει να υπογράψει άλλη σύμβαση με το πανεπιστήμιο, αυτή τη φορά.  Για να δούμε όμως τώρα τι σόι σύμβαση θα υπογράψει  με τους  πανεπιστημιακούς , οι οποίοι εδώ που τα λέμε δεν θεωρούνται και από τα καλύτερα παιδιά στην πιάτσα.  Για αυτό πρέπει όλοι να έχουμε το νου μας, για να μην κάνουν πάλι κανένα   χουνέρι  στον πρόεδρο μας.

Έχει ενδιαφέρον επίσης να πούμε ό,τι ενώ ο δήμαρχος έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο ότι η μόνη λύση είναι η αγορά νερού από την ΕΥΑΘ, την ίδια στιγμή ο πρόεδρος  Ν. Παπαδόπουλος συνέχιζε το χαβά του με τις γεωτρήσεις.  Ζήτησε μάλιστα  από το Υπουργείο να εγκρίνει τις  άδειες  για τρεις νέες γεωτρήσεις, για τις οποίες προφανώς έχει βάσιμες πληροφορίες  ότι δεν πήγαν τα νιτρικά!!!.   Με το Υπουργείο επικοινώνησε, όταν τον πήραν  τηλέφωνο για να τους δώσει στοιχεία προκειμένου να απαντήσουν στην σχετική ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη βουλή. Να δούμε τι θα απαντήσει άμα τον πάρει στο τηλέφωνο κανένας εισαγγελέας.

Ανεξάρτητα πάντως από την άποψη που έχει ο καθένας για τη λύση του προβλήματος του νερού, πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του τιτάνιου αγώνα που δίνει  ο πρόεδρος, παρέα με το δήμαρχο όπως τόνισε  και που παίρνει άξια το μισθό του.

Θα ήθελα επίσης να θυμίσω πως ο δήμαρχος  με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΩ, συμφώνησαν σε ένα πράμα, ότι μέχρι τον Μάιο, Ιούνιο το πρόβλημα με το  νερό θα λυθεί. «Πέφτουν τα νιτρικά» διαβεβαίωσε  ο Ν. Παπαδόπουλος, κάνοντας μια αδιόρατη γκριμάτσα πολλά υποσχόμενης  προσμονής προς στους παραβρισκόμενους.

Φυσικά, όταν ένας δήμος, διοργανώνει με τέτοια μεγάλη επιτυχία μια  καρναβαλική παρέλαση, δεν μπορεί να εκστομίζει  τέτοιας μεγάλης εμβέλειας τραγελαφικά φληναφήματα, για ένα τέτοιο προβληματάκι που είναι η υδροδότηση.

Ας κάνουν οι κακοπροαίρετοι όση κριτική διψάει  η ψυχούλα τους. Γιατί όλοι ξέρουν ότι ο άνθρωπος χωρίς νερό αντέχει, χωρίς νερό που καίει και καρναβάλι όχι.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 4 = 2