Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου βραβεύει την φιλανθρωπία της δημοσιότητας και η πρόεδρος της βουλής τις καθαρίστριες, για την ημέρα της γυναίκας.

Μαρτίου 10, 2015
Από

H πρόεδρος της βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου με τις εκπροσώπους των καθαριστριών και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβότσης κατά την βράβευση της φιλανθρωπίας

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου δεν έτυχε να ακούσει ότι η  πραγματική φιλανθρωπία δεν βραβεύεται, κι ούτε  θέλει δημοσιότητα και πόζες σε κακοπαιγμένο ρόλο συμπονετικής Αντουανέτας. Δεν έτυχε να ακούσει ότι η πραγματική φιλανθρωπία, πηγαίνει μαζί με την ανωνυμία και ότι δεν θέλει  χειροκροτήματα σε κοσμικά γκαλά όπου γίνεται επίδειξη της νέας κολεξιόν και των νέων πλαστικών.

Οι μέρες αυτής της φιλανθρωπίας και της βιομηχανίας της ελεημοσύνης των δημοσίων σχέσεων είναι ξεπερασμένες, γιατί προσβάλλει και  υποτιμά τη νοημοσύνη μας και παραπέμπουν στην Ελλάδα της παρακμής και του κιτς.

Αντίθετα από το δήμαρχο Ωραιοκάστρου, η πρόεδρος της βουλής κα Ζωή Κανσταντοπούλου, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, κάλεσε στη βουλή τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να τιμηθεί ο αγώνας τους.

«Οι άνθρωποι όταν το αποφασίζουν, όταν παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, όταν διεκδικούν, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Και τα κορίτσια το απέδειξαν με τον πιο καθαρό και τον πιο καθάριο τρόπο» υπογράμμισε η πρόεδρος της βουλής και συνέχισε:

 «Αυτό το μήνυμα ότι για τη ζωή σου πρέπει να παλέψεις, και ότι παλεύοντας για τη ζωή σου δίνεις και στις επόμενες γενιές ελπίδα και προοπτική, είναι το σημαντικό που βγήκε μέσα από αυτόν τον αγώνα», είπε μεταξύ άλλων η Ζ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

«Ακούμε από μεγαλοσχήμονες ότι το τάδε είναι μάταιο, το δείνα είναι μάταιο. Κι όμως. Όταν οι άνθρωποι το αποφασίζουν και διεκδικούν μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Το μήνυμα στη ζωή είναι ότι πρέπει να παλεύεις» κατέληξε  η πρόεδρος της βουλής κα Κωνσταντοπούλου

Ενώ  αυτά λέει η πρόεδρος της βουλής, ο αντιδήμαρχος Π. Αταμιάν, διαβεβαιώνει ότι «ο δήμος και η αντιδημαρχία (του) τιμούν κάθε μέρα τη γυναίκα». Οπότε η  δημοτική αρχή χαρούμενη για την επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά  και από τις διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου, εξέδωσε το δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει:

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε

η εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας

Περισσότερες από 450 γυναίκες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας, που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε γνωστό πολυχώρο, υπό την ενορχήστρωση του ωδείου «Ορφέας».

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, συμβολίζει τις κατακτήσεις όλων των γυναικών του κόσμου αλλά και τις προσπάθειες, που έχουν κάνει για ισότητα δικαιωμάτων και ευκαιριών αλλά και για αλλαγή σε στάσεις ζωής και νοοτροπίας. «Οι μητέρες, οι εργαζόμενες, οι νέες, οι γυναίκες όλου του κόσμου συνεχίζουν τον αγώνα για την επιβίωση, την καταπολέμηση της φτώχειας, τον αγώνα για την ειρήνη και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς. Πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε τους αγώνες τους και να στεκόμαστε στο πλάι τους», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και συμπλήρωσε πως: «Η 8η Μαρτίου πρέπει να αποτελέσει την αφορμή της ανάδειξης όλων των στοιχείων, που συνθέτουν τη γυναικεία παρουσία, σε ρόλο πρωταγωνιστικό».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν υποστήριξε ότι ο δήμος και η αντιδημαρχία τιμούν κάθε μέρα τη γυναίκα και κάθε 8 Μαρτίου θα τη γιορτάζουν έτσι όπως της αρμόζει.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου  τίμησε συμβολικά την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών « Η Στοργή», Τίμη Μπακατσέλου, για την πολύχρονη προσφορά της στον άνθρωπο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Θεόδωρος Καράογλου, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, η περιφερειακή σύμβουλος, Έφη Βασιλειάδου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, Σωτήρης Μπάτος κ.α.

Μέρος της μεγάλης οικογένειας Μπακατσέλου

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 5 = 2