Θα πληρώνουν το ακατάλληλο νερό που κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας με έκπτωση 20%, στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Μαρτίου 10, 2015
Από

Η διοίκηση του δήμου  δείχνει από την αρχή της θητείας της, ότι επιδιώκει να είναι απλά  η συνέχεια της προηγούμενης αποτυχημένης διοίκησης του Σαραμάντου. Έτσι και για το πρόβλημα του ακατάλληλου νερού στη Μυγδονία και Πεντάλοφο συνεχίζει την πολιτική της προηγούμενης δημοτικής αρχής, χρεώνοντας το ακατάλληλο νερό. Για το οποίο να σημειωθεί ότι o ίδιος ο δήμος με ανακοίνωσή του παραδέχεται ότι το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο  για το καζανάκι της τουαλέτας. Ούτε για πόση, ούτε για μαγείρεμα, ούτε για πότισμα.  Παρόλα αυτά θα συνεχίσει να το χρεώνει κανονικά, κάνοντας μια έκπτωση 20%, όπως αναφέρει περιχαρής στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκπτωση στα τιμολόγια του νερού στους οικισμούς

που αντιμετωπίζουν πρόβλημα

Φθηνότερα κατά 20% θα πληρώσουν την αξία του νερού οι κάτοικοι στους οικισμούς του δήμου Ωραιοκάστρου, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πόσιμο νερό. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για όσο διάστημα ισχύει η απαγόρευση πόσης του νερού, η ΔΕΥΑΩ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Άρδευσης Ωραιοκάστρου) θα παρέχει έκπτωση 20% στο τιμολόγιό της για τα νοικοκυριά των οικισμών Λητής, Μελισσοχωρίου, Δρυμού και Πενταλόφου.

«Η έκπτωση αυτή αναμένεται να δώσει μια μικρή ανάσα στα νοικοκυριά, τα οποία αναγκάζονται να προμηθεύονται σε καθημερινή βάση εμφιαλωμένο νερό. Ευελπιστούμε ότι έως το τέλος Μαΐου- Ιουνίου το πρόβλημα θα λυθεί και οι κάτοικοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια το δίκτυο ύδρευσης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 × = 25