ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου: «Πολλά αλλάζουν, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών»

Ιουνίου 19, 2012
Από

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η  οριακή επικράτηση της  Ν.Δ. με  διεθνή μάλιστα βοήθεια και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση στο Ωραιόκαστρο (24,10%) και πανελλαδικά, αποδείχνουν  τη θέληση της κοινωνίας για ανατροπή του σάπιου δικομματικού πολιτικού συστήματος και την απόφαση της για το σταμάτημα  της ανθρωπιστικής καταστροφής των μνημονίων.  Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική πορεία με  κυρίαρχο στοιχείο την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ως ισχυρής δύναμης,  στον αγώνα, για την εθνική αξιοπρέπειά, τη δημοκρατία  και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο φαύλος κύκλος της απρόσκοπτης δικομματικής εναλλαγής στην εξουσία στις 17 Ιουνίου, ανατράπηκε. Η κυβέρνηση συνεργασίας που θα σχηματιστεί με πρόσωπα του παλαιοκομματικού κατεστημένου και την έγκριση της Μέρκελ δεν έχει περίοδο χάριτος και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει προγραμματική και κινηματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, στις δύο αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, επιβεβαίωσε τη δυναμική του και συγκέντρωσε  υψηλά ποσοστά, παρά τον αισχρό πολλές φορές, πόλεμο που δέχτηκε από όλο το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο της χώρας – κομματικό, μιντιακό και μεγαλοεργοδοτικό. Παρά τον πόλεμο που δέχτηκε από ξένα κέντρα του κεφαλαίου και των κυρίαρχων ευρωπαϊκών πολιτικών ελίτ.

Οι ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ αντανακλούν την κοινωνική δυναμική. Προέρχονται από τη μεγάλη πλειοψηφία των μισθωτών, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων και των νέων, των ενεργών πολιτών στα κινήματα για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον Δηλαδή από την  παραγωγική Ελλάδα, την Ελλάδα της δημιουργίας. Το μέλλον. Αντίθετα με τη Ν.Δ. που  συσπείρωσε κυρίως τα μη ενεργά  κοινωνικά στρώματα και αυτά  με βάση τον φόβο και ενεργοποιώντας τα πιο μουχλιασμένα πολιτικά αντανακλαστικά

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες νέους ψηφοφόρους και όλους όσους βοήθησαν και έκαναν δική τους υπόθεση τον προεκλογικό αγώνα  του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες ανοίγοντας  δρόμο στην  Ελπίδα.

ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 6 = 24