Αποκάλυψη σοκ. Έτοιμος να αυτοκτονήσει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και αδέσποτων που βρίσκεται σε απόγνωση.

Ιουνίου 10, 2015
Από

Αυτό δήλωσε κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της «Ασπρόβρυσης» ή στα «Μπατέικα» μπροστά στους εμβρόντητους κατοίκους. Ο αντιδήμαρχος Κ. Ιωσηφίδης βρέθηκε εκεί για πολλοστή φορά με το αμάξι του δήμου για να διευθετήσει το θέμα που προκαλείται σχετικά με τη θέση ενός κάδου, που αποτελεί το «μήλο της έριδος» σε έναν δρόμο. Μπροστά στο διαφαινόμενο αδιέξοδο της «διαπραγμάτευσης» με τους περιοίκους, για την θέση του κάδου, ο αντιδήμαρχος αποκάλυψε στους παραβρισκόμενους, αλλά και σε όσους έκαναν παραδίπλα τον  περίπατό τους, αφού το είπε στη διαπασών, ότι ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει με  καραμπίνα, για αυτά που τραβάει.  Την τελευταία όμως στιγμή θυμήθηκε  ότι έχει γάμο το Σαββατοκύριακο και το ανέβαλε.

Αμέσως μετά από αυτή την αποκάλυψη,  αυτόματα άλλαξαν  όλα στη γειτονιά και στο δρόμο. Τα παιδιά σταμάτησαν το παιχνίδι και πήγαν για διάβασμα, οι μεγάλοι μείνανε με τον καφέ στο χέρι και κάνανε τον σταυρό τους, ο κάδος  πήγε  μόνος  του  στη σωστή θέση, τα πετούμενα στις φωλιές τους   και τα παρακείμενα αδέσποτα άρχισαν να εμβολιάζουν  και να στειρώνουν το ένα το άλλο.  Με λίγα λόγια ο  κάθε ένας και το κάθε ένα, έκανε αυτό που έπρεπε  προκειμένου  να απαλλάξουν  τον αντιδήμαρχο από τις υποχρεώσεις, που του έχουν γίνει αβάσταχτες  και για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Εάν και μετά  από αυτή τη τραγική δήλωση  παραμείνει  στη θέση του και συνεχίσει να υποφέρει ο αντιδήμαρχος από τα βάσανα της εξουσίας, τότε ότι συμβεί από εδώ και πέρα  την ευθύνη θα φέρει  ο δήμαρχος.  Γιατί δεν παίζουν με τις ζωές των άλλων.  Και γιατί πρώτη προτεραιότητα όλων, απέναντι στην «άπονη την εξουσία» πρέπει να είναι η ζωή  του αντιδημάρχου

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 8 = 56