Διαφημιστική καμπάνια της ΔΗΚΕΩ για τα ΚΔΑΠ στο δήμο Ωραιοκάστρου, έτσι …χωρίς λόγο. Είναι καιρός για τέτοια;

Ιουνίου 11, 2015
Από

Η   δημοτική   επιχείρηση Ωραιοκάστρου, ΔΗΚΕΩ, έγινε πανελληνίως γνωστή από το ξύλο που είχε πέσει για την μεταφορά της έδρας της από τον Πεντάλοφο, στο Ωραιόκαστρο, όταν ανέλαβε την προεδρία της  ο κος Ζιακούλης. Ο δε κος Ζιακούλης είναι αυτός που είπε και την περίφημη φράση «εάν βάλουν χέρι στα αποθεματικά του δήμου, θα χυθεί  αίμα στο Ωραιόκαστρο». Τώρα ένας άλλος  λόγος που απασχολεί την δημοσιότητα είναι η διαφημιστική καμπάνια της  ΔΗΚΕΩ για τα λεγόμενα ΚΔΑΠ.

Μια καμπάνια η οποία περιλαμβάνει ολοσέλιδη  καταχώρηση  σε άγνωστο  περιοδικό που λες και εκδόθηκε για αυτό το σκοπό και χιλιάδες φυλλάδια 4/σέλιδα κι έγχρωμα για να διαφημιστούν τα ..ΚΔΑΠ.

Αυτά τα ΚΔΑΠ όμως δεν έχουν κανένα λόγο να διαφημιστούν γιατί είναι ενταγμένα στο  πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και από αυτό επιλέγονται οι γονείς τα παιδιά των οποίων θα μπορούν να εγγραφούν στα ΚΔΑΠ. Ενώ ακόμα και για όσους γονείς επιθυμούν να γράψουν τα παιδιά τους χωρίς ΕΣΠΑ, δεν άρχισε η περίοδος των εγγραφών.

Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο η ΔΗΚΕΩ και ο πρόεδρός της αποφάσισαν να ξοδέψουν μερικές χιλιάδες ευρώ, από το ελάχιστο δημόσιο χρήμα που διαθέτει ο δήμος; Είναι καιρός για τέτοια;

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ κος Ζιακούλης θα μας πει και θα φωτίσει το θέμα.  Για λόγους διαφάνειας και δημόσιου ελέγχου οφείλει  να δώσει μια σαφή  απάντηση.

Τα ΚΔΑΠ  είναι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, για μετά το σχολείο. Στο δήμο λειτουργούν τρία ΚΔΑΠ, ένα στο Ωραιόκαστρο, στην Παιδόπολη  και από ένα στη Λητή και στον Πεντάλοφο.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 1 = 7