Να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ναι ή όχι ο Στάθης Κελεσίδης; Αυτό είναι το θέμα της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου..

Ιουνίου 16, 2015
Από

Από επιτυχία σε επιτυχία πάει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θ. Καρύδης.  Τελευταίο περιστατικό στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η προσπάθεια του να θέσει σε ψηφοφορία το δικαίωμα του Σ. Κελεσίδη και κατά επέκταση του κάθε πολίτη,  να παρακολουθεί ή όχι τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Βέβαια για να μην αδικούμε και κανέναν, να πούμε ότι η αρχική ιδέα για την αποβολή του Σ. Κελεσίδη από τη συνεδρίαση με αφορμή κάποιες κουβέντες που αντάλλαξαν με τον πρόεδρο, ήταν του αντιδήμαρχου Η. Τσακαλίδη, την οποία ασμένως υιοθέτησε ο πρόεδρος. Ο οποίος όμως αφού είδε ότι όχι μόνο η αντιπολίτευση, αλλά και πολλοί σύμβουλοι από την παράταξη της διοίκησης αντιδρούσαν σε αυτή την άθλια μεθόδευση, την απέσυρε και άφησε έτσι τον Σ. Κελεσίδη, να ζήσει –για μια ακόμη φορά- το μαρτύριο της παρακολούθησης μιας ατέρμονης  συνεδρίασης.

Δεν ξέρουμε  εάν τα παραπάνω οφείλονται στις παρενέργειες που προκαλεί ​το γλειφιτζούρι της ​εξουσία​ς​.  Αλλά γενικά θα λέγαμε ότι η διοίκηση Γαβότση, που ακόμη δεν έκλεισε ούτε χρόνο στην εξουσία, αντί να ασχολείται με την παραγωγή έργου και το πώς  να υπηρετεί τους πολίτες, ασχολείται με το εάν θα επιτρέπεται  ή όχι, σε έναν πολίτη, στον Στάθη Κελεσίδη να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις.

Απρόσμενες δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς  αυτές τις εξελίξεις, γιατί φρόντισε από τις πρώτες μέρες της θητείας του, ο πρόεδρος Θ. Καρύδης να αφήσει με το στόμα ανοιχτό όλους, όταν αποκάλυψε  τις προθέσεις του για να μην επιτρέπεται  στα τοπικά site και blogs να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Βέβαια το μόνο που κατάφερε, ήταν να προκαλέσει κοιλόπονους από τα γέλια και την παρέμβαση του δημάρχου που αναγκάστηκε να πάρει την σχετική πρόταση-μπαρούφα  πίσω.

Το  τελευταίο περιστατικό έρχεται απλά να αποδείξει ότι ο πρόεδρος Θ. Καρύδης, όχι μόνο δεν ξέχασε την αρχική του έμπνευση, αλλά ότι σκληραίνει και την στάση του, ψάχνοντας απλώς αφορμές για να την εφαρμόσει με άλλους τρόπους.

Είναι γνωστό ότι πάντα εντυπωσιάζουν  οι άνθρωποι που δεν ντρέπονται καθόλου, όπως και ότι η ματαιοδοξία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε ικανού ανθρώπου.

Όπως επίσης και ότι ένα λαός δεν έχει μόνο την χρεοκοπία που του αξίζει, αλλά και την δημοτική αρχή  που του ταιριάζει. Μόνο που το Ωραιόκαστρο δεν του ταιριάζει κι ούτε του αξίζει μια τέτοια αρχή.

Που το μόνο που καταφέρνει, είναι να στήνει το σκηνικό ενός όχι μόνο προαναγγελθέντος, αλλά και πρόωρου πολιτικού θανάτου, λόγω απίστευτης  ανεπάρκειας σε όλους σχεδόν τους τομείς. Με εξαίρεση ίσως τον τομέα  των απευθείας αναθέσεων.

Τέλος πάντων για να επανέλθουμε στο θέμα μας.  Λίγα πράματα μπορεί να κάνει ένας πρόεδρος- δυστυχώς για αυτόν-  για να αποκλείσει έναν πολίτη και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Σ. Κελεσίδη από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.  Αυτά που μπορεί να κάνει  είναι:

-Να καλέσει τον κηδεμόνα του Σ. Κελεσίδη για  να του κάνει συστάσεις και για να τον ενημερώσει για τα καμώματά του  και  ότι θα του χαλάσει τη διαγωγή.

-Να μην του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τις τουαλέτες του δημαρχείου, δηλαδή να του απαγορευτεί το κατούρημα  και τέλος

-Να απαγορέψει τον καφετζή να φέρνει τις παραγγελίες του Σ. Κελεσίδη για νερό και καφέδες.

Άλλη λύση δεν υπάρχει, εκτός εάν είναι διατεθειμένος, ένας πρόεδρος να κάνει το δημαρχείο Κούγκι και  να ανατιναχτεί με  το κτίριο και με τον Στάθη Κελεσίδη μαζί. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, να μην φτάσουμε εκεί.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    1 + 4 =