Υιοθετήστε ένα από τα αδέσποτα κουτάβια στο Ωραιόκαστρο. Υιοθετήστε. Μην αγοράζετε ζώα, δεν είναι εμπόρευμα.

Ιουλίου 3, 2012
Από

H μάνα με τα δύο κουτάβια, που την έφθασαν σχεδόν. Είναι τα τελευταία δύο που έμειναν, αφού τα άλλα τρία υιοθετήθηκαν.

Μπορείς να  αλλάξεις τη ζωή τους. Είναι στο χέρι σου.  Κάντο λοιπόν, πάρτο απόφαση, τώρα.  Τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Ωραιοκάστρου και άλλοι φιλόζωοι προσπαθούν να βρουν στα αδέσποτα κουτάβια ένα σπίτι, για να σταματήσουν να ζουν σαν να είναι πεταμένα σκουπίδια στους δρόμους.

Να υιοθετήσει κάποιο από αυτά, όποιος  μπορεί  να ενδιαφερθεί για αυτά. Να του  εξασφαλίσει δηλαδή ένα χώρο, να το πάει  μία βόλτα, να το εκπαιδεύσει, να παίξει μαζί του. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις  που απαιτούνται. Και θα αλλάξει η ζωή του κουταβιού, αλλά και του ανθρώπου. Από την εγκατάλειψη και την  κακία, θα μάθει την αγάπη, θα ζήσει με  στοργή, θα νοιώσει  το χάδι. Δεν θα γυρνάει πεινασμένο, άρρωστο και φοβισμένο, θα έχει φαΐ και νερό. Εξάλλου με τη φροντίδα που  παρέχουμε στα ζώα, γινόμαστε   λίγο καλύτεροι άνθρωποι και εμείς.

Τα κουτάβια είναι αξιολάτρευτα και μπορούμε να αλλάξουμε  τη ζωή που έχουν  μπροστά τους. Ακόμη περισσότερο, για την  γλυκιά κουταβίνα και τον  αξιαγάπητο  κούταβο  που είναι τριών μηνών και  ζουν σε ένα οικόπεδο στην οδό Πλάτωνος και ψάχνουν για σπίτι και παρέα.

Όποιος ενδιαφερθεί να υιοθετήσει, ένα από τα  κουτάβια, αλλά και τη μάνα, μπορεί να επικοινωνήσει με το oraiokastro.net, για τα περαιτέρω.

Τα αδέσποτα, δεν τα καταδίκασε στη μαρτυρική ζωή, μόνο αυτός που τα άφησε στο δρόμο. Γινόμαστε και εμείς συνένοχοι, εάν δεν νοιαστούμε για αυτά, δεν τα φροντίσουμε και δεν τα υιοθετήσουμε, εάν μπορούμε.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 − = 2