Μεγάλη ήττα για τους υποστηριχτές του «ΝΑΙ» και στο δήμο Ωραιοκάστρου. Το πιο δυνατό «ΟΧΙ» στον Μονόλοφο. Τα αποτελέσματα στην Καλλιθέα.

Ιουλίου 7, 2015
Από

Το μήνυμα της Αξιοπρέπειας και της Περηφάνιας έφθασε παντού, σε κάθε γειτονιά, σε όλους τους οικισμούς και  σε κάθε σπίτι του δήμου Ωραιοκάστρου.

Μόνο σε ένα Εκλογικό τμήμα του Ωραιοκάστρου, βγήκε πρώτο το «ΝΑΙ». Στο 469 Ε.Τ, στο 2ο Γυμνάσιο με ονόματα από Βήχα Ε. έως Γκάτσου Β. το «ΝΑΙ» πήρε 256 έναντι 222 «ΟΧΙ»

Το μεγαλύτερο όμως «ΟΧΙ» στο δήμο Ωραιοκάστρου το φώναξε ο Μονόλοφος. Ο πιο «απόμακρος» συγκοινωνιακά οικισμός του δήμου. Το «ΟΧΙ» στον Μονόλοφο πήρε 69,4%, με δεύτερο το Μεσαίο με 68,2%,  τρίτος ο Πεντάλοφος με 66,9%, έπεσε η Ν. Φιλαδέλφεια στην τέταρτη θέση με 66,3% και ακολουθεί η Νεοχωρούδα με 62,3% και το Πετρωτό με 55,5%.

Η ήττα που υπέστη η προπαγάνδα των καναλαρχών και των δανειστών, μαζί με το ξοφλημένο πολιτικό προσωπικό και όσους συνωστίστηκαν πίσω από  αυτό, δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά. Ο ελληνικός λαός τους αψήφησε όλους. Δημαρχάκους  και παρατρεχάμενους, ιεράρχες και  Ρουβάδες, που έγιναν ένα με τους δανειστές και κυρίως με τις επεμβάσεις από το εξωτερικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Καλλιθέα:  

 Ο  διασυρμός και η αποδοκιμασία τους από τον ελληνικό λαό.

Ο ελληνικός λαός αψήφησε λοιπόν τις απειλές και τους εκβιασμούς, που έφθασαν  στο σημείο να τον αφήσουν χωρίς φράγκο στην τσέπη, με σκοπό να τον  λυγίσουν, στον υπέρ πάντων αγώνα υπέρ των εγχώριων και ξένων συμφερόντων.

Οι πάσης φύσεως μνημονιακοί εκπρόσωποι της διαπλοκής, μαζί με την  υποκουλτούρα του lifestyle  αποδοκιμάστηκαν  συντριπτικά από τον ελληνικό λαό.

Όλοι αυτοί εισέπραξαν κατάμουτρα το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» που δεν  μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.  Από έναν περήφανο λαό που απόδειξε ότι  ΔΕΝ τρομοκρατείται, ότι και να κάνουν.

Με το περήφανο «Όχι» του, ο ελληνικός λαός έδωσε  φωνή σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

 


 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    1 + = 2