Νερό από το Ωραιόκαστρο και ότι να ΄ναι στη Μυγδονία με ένα αμφίβολο κι αμφιλεγόμενο έργο, από δαπάνες ψευδεπίγραφων θεμάτων.

Ιουλίου 21, 2015
Από

 

Το παλιό υδραγωγείο Ωραιοκάστρου στην περιοχή του Λυκείου που θα ξαναζωντανέψει για να υδροδοτηθεί η Μυγδονία!!!!

Χωρίς την τήρηση της νομιμότητας και της διαφάνειας επιχειρείται από τη διοίκηση Γαβότση να δοθεί λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης της Μυγδονίας με ένα αμφίβολο και αμφιλεγόμενο έργο.  Κατασπαταλούνται λεφτά, χωρίς να υπάρχει καμία δυνατότητα ελέγχου και χωρίς να υπάρχει καμιά  βεβαιότητα για την απόδοση του έργου, αφού δεν υπάρχουν αναλύσεις για την ποιότητα, αλλά ούτε  και για την ποσότητα του νερού με την  οποία υδροδοτούνταν κάποτε το Ωραιόκαστρο και με την  οποία  προβλέπεται  να υδροδοτηθεί και η  Μυγδονία.

Τα δεδομένα αλλάζουν, τα χρόνια περνούν, αλλά όχι για τη διοίκηση Γαβότση, η οποία αμέριμνη δείχνει να αντιλαμβάνεται τη λειτουργία  της  δημόσιας  διοίκησης  όπως ήταν στην εποχή των κοτσαμπάζηδων.

H δεξαμενή στον Πρηφήτη Ηλία που θα στέλνει νερό στη Μυγδονία!!!!

Δεν τηρείται ούτε η νομιμότητα, ούτε η διαφάνεια, αφού δεν υπάρχει καμία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το συγκεκριμένο έργο.  Το έργο εκτελείται με δαπάνες ψευδεπίγραφων θεμάτων και όταν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σύμβουλος της αντιπολίτευσης έθεσε ερωτήματα στη διοίκηση σχετικά με αυτό, επικράτησε σιωπή και κοιτάζονταν  στα μάτια  δήμαρχος, πρόεδρος και αντιδήμαρχος, μην ξέροντας τι να πουν.

Οχτώ χρόνια δήμαρχος στη Μυγδονία ο Γαβότσης δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα της υδροδότησης, όπως δεν έλυσε και το πρόβλημα της σχολικής στέγης.  Για το θέμα της σχολικής στέγης στη Μυγδονία, η προηγούμενη διοίκηση Σαραμάντου πήρε τον τίτλο του 5ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου που μερίμνησε ο Ν. Μπάτος να υπάρχει και τον μετέφερε στη Μυγδονία για να δοθεί μια λύση στο σχολικό.  Το ίδιο πάνω- κάτω επιχειρείται τώρα και με το νερό. Θα πάρουν νερό απο το Ωραιόκαστρο και για αυτό ίσως ο Γαβότσης να συνέλαβε το …σατανικό σχέδιο με το οποίο θα έλυνε το πρόβλημα.  Να γίνει δήμαρχος Ωραιοκάστρου, ώστε  να πάρει στη «ζούλα» το νερό  του  και να λύσει με αυτό το πρόβλημα  στον παλιό του δήμο Μυγδονίας. Μόνο που εάν  και εφόσον ολοκληρωθεί το «έργο», το νερό δύσκολα θα φτάσει στις βρύσες των ανθρώπων, αφού θα χάνεται στο απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης, που φρόντισε για αυτό πάλι  ο Γαβότσης σαν  πρώην δήμαρχος Μυγδονίας.  Ο οποίος σαν δήμαρχος Ωραιοκάστρου πια, υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε κι έσκιζε τα ιμάτια του, ότι μέχρι τον Μάιο –Ιούνιο θα έλυνε  το πρόβλημα του νερού στη Μυγδονία. Είμαστε στα μέσα  Ιουλίου,  εάν δείτε τον δήμαρχο με σκισμένα ρούχα θα ξέρετε το γιατί……θα επανέλθουμε.

Άδεια από το δασαρχείo άραγε υπάρχει για τις χωματουργικές κι άλλες εργασίες που απαιτούνται για το σκάψιμο και τοποθέτηση σωλήνων σε δασική έκταση;

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 8 = 48