Πρώτη νίκη των γονέων. Πήρε πίσω το ένα Kibo ο Γαβότσης. Μένουν στο Παλαιόκαστρο οι μαθητές, ως εκ θαύματος βρέθηκε αίθουσα.

Σεπτεμβρίου 9, 2015
Από

Αφού «ένιπτε τας χείρας του» την μια μέρα, την άλλη  με καθαρά πια χέρια ο δήμαρχος Γαβότσης πήρε πίσω το ένα Kibo. Μετά από τις ισχυρές αντιδράσεις των γονιών και  όπως είχε προβλέψει το oraiokastronet.gr, έντρομη η διοίκηση Γαβότση, πήρε πίσω το  Kibo που σχεδίαζε να τοποθετήσει στην αυλή του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, για να κάνουν μάθημα οι μαθητές  από το 1  δημοτικό Παλαιοκάστρου!!!

Τώρα το μόνο που μένει να μάθουμε για ιστορικούς λόγους είναι, ποιός μικρόνοος πολιτικός φελλός της διοίκησης Γαβότση, ήταν ο εμπνευστής  αυτού του «παρανοϊκού»  σχεδίου. Οπότε ας μας ενημερώσει παρακαλούμε η διοίκηση πότε σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα το σχετικό  φάκελο  για τους μελετητές της σχιζοφρένειας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η λύση βρέθηκε όταν η διοίκηση υιοθέτησε στο παραπέντε την πρόταση για την αξιοποίηση μέρους του πολυχώρου, του 1ου δημοτικού Παλιοκάστρου, ώστε να χρησιμοποιηθεί για αίθουσα διδασκαλίας. H ανακοίνωση έγινε στην συνάντηση του Δ.Σ του συλλόγου γονέων με τον διευθυντή του σχολείου το μεσημέρι της Τρίτης.  Οι εργασίες για την τοποθέτηση διαχωριστικού θα γίνουν τις επόμενες μέρες με σκοπό μέχρι την Παρασκευή να έχουν ολοκληρωθεί και να είναι έτοιμη η αίθουσα.

Oι γονείς σταυροκοπιούνται  γιατί χρειάστηκε να γίνουν όλα αυτά για να κάνει ο Δήμος τα αυτονόητα κι αναρωτιούνται πότε επιτέλους η διοίκηση Γαβότση θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Οι γονείς απαιτούν η διοίκηση Γαβότση να ξεχάσει αυτά που έκανε στη Μυγδονία και  να σεβαστεί έμπρακτα το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών τους στην εκπαίδευση με την ανέγερση νέων  σχολείων, ώστε να δοθεί μια αξιοπρεπής λύση στο στεγαστικό πρόβλημα.

Η συνέχεια στον αγώνα για το σεβασμό στο δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση, θα δοθεί από την αντίδραση των  γονέων των άλλων σχολείων,   όταν θα μάθουν και θα δουν σε τι αίθουσα φρόντισε ο Δήμος να κάνουν μάθημα τα παιδιά τους.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 + = 11