Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του δημάρχου Γαβότση. Συνεργεία του δήμου Ωραιοκάστρου έσκιζαν τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ!

Σεπτεμβρίου 19, 2015
Από

Μπορεί ως δήμαρχος να αδιαφορεί για τα σχολεία και να στοιβάζει τους μικρούς μαθητές σε Kibo  και λυόμενα, αλλά άμα δει  αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ, πιάνει αμέσως δουλειά. Για άλλη μια φορά η διοίκηση Γαβότση, έβγαλε συνεργείο και με συνοδεία αυτοκινήτου του δήμου, το πρωί του Σαββάτου, έσκιζαν τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ στους κεντρικούς δρόμους του Ωραιοκάστρου. Ομολογουμένως  ο Γαβότσης στην παραγωγή έργου σαν δήμαρχος, μπορεί να υστερεί, αλλά στο ξέσκισμα της αφίσας δεν πιάνεται. Σε χρόνο ρεκόρ κινητοποιεί αυτοκίνητα και προσωπικό και νύχτα ή μέρα, αργία ή καθημερινή κατεβάζει τις αφίσες. Το ίδιο έκανε και στο δημοψήφισμα,  όπου έβγαλε τον πρόεδρο της κοινότητας Ωραιοκάστρου και τον αντιδήμαρχο «βρομιάς» Ιωσηφίδη να βγάζουν  τις αφίσες του ΟΧΙ.  Για οποιοδήποτε άλλο έργο, που θα του ζητήσουν οι δημότες, η μόνιμη δικαιολογία είναι ότι δεν έχει προσωπικό και λεφτά. Άμα είναι όμως για αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ, τότε όλα δουλεύουν ρολόι.

Η ανόητη αυτή  ενέργειά, όπως ήταν επόμενο,  προκάλεσε άλλη μια καταγγελία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι ο Γαβότσης στον  ένα χρόνο της θητείας του έχει μαζέψει στη συλλογή του ήδη δύο καταγγελίες.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/9/2015

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου καταγγέλλει την Δημοτική αρχή, διότι μετέτρεψε  τον Δήμο σε μηχανισμό AFISSA KILLER. Με το πρόσχημα της επιλεκτικής περιβαλλοντικής ευαισθησίας  καθαίρεσε για άλλη μια φορά  τις προεκλογικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο ενώ εδώ και μέρες παραμένουν οι αφίσες των άλλων κομμάτων.

Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μας ας εξάγουν τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα.

 

Η Συντονιστική Γραμματεία της Ο.Μ. Ωραιοκάστρου

 

 

 

 

Η Συντονιστική Γραμματεία της Ο.Μ. Ωραιοκάστρου

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 × 6 =