Οι βουλευτές στη Β΄ Θεσσαλονίκη. «Χάσαμε τη Σταυρούλα». Αλλαγές στην εκλογή βουλευτών .

Σεπτεμβρίου 21, 2015
Από

Χωρίς τις κες Αμανατίδου και Ξουλίδου θα συνεχίσουν στη νέα βουλή οι Σ. Φάμελλος και Γ. Αρβανιτίδης.

Αναβαθμίστηκε  επιτέλους η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκη με την εκλογή μαζί με τον Σ. Φάμελλο και του Δ. Μάρδα, στη θέση της κας Λ. Αμανατίδου,  η οποία εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΛΑΕ, με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψουν και οι ψηφοφόροι και να απουσιάσει από την επόμενη  βουλή.

Ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Θεσσαλονίκη καθηγητής οικονομικών ΑΠΘ και υπουργός Δ. Μάρδας.

Στη ΝΔ έχουμε τα ίδια, παραμένουν οι Καράογλου Θ. και ο Αναστασιάδης Σ. Στον ΛΕΒΕΝΤΗ μετά τα ανεβοκατεβάσματα στη πρώτη θέση μεταξύ του  νεαρού μηχανοτεχνίτη από το Καβαλάρι  Κούτουλα    Άγγελου και του   Φωκά Αριστείδη ,την κατέλαβε κι  εκλέγεται τελικά ο Α. Φωκάς  Ενώ ο έτερος υποψήφιος Χατζηευαγγέλου    Πασχάλης από το Δρυμό ήταν στην 7η θέση.

Η κα κ. Μάρκου επανεκλέχτηκε από το ΠΟΤΑΜΙ , ενώ αλλαγές είχαμε στο ΚΚΕ με την εκλογή του  Βαρδαλή  Θ. υπαλλήλου του ΚΚΕ, στη θέση της ηθοποιού κας Ε. Γερασιμίδου.

Αλλαγές είχαμε και στους  ηρωικούς ΑΝΕΛ του Καμμένου με την εκλογή του πολιτικού μηχανικού από το Πανόραμα Γ. Λαζαρίδης στη θέση της κας Σ. Ξουλίδου. H οποία για όσους αρέσκονται στα παραμύθια δεν πρόλαβε να καταθέσει λέει τα «χαρτιά» της υποψηφιότητάς της έγκαιρα.

Μια έδρα παίζονταν μέχρι τις πρωινές ώρες  μεταξύ ΧΑ και του ΠΑΣΟΚ που την καταλαμβάνει τελικά   ο Γ. Αρβανιτίδης ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Σίνδου και μένει εκτός βουλής ο βουλευτής της ΧΑ   Γραικός   Φώτης. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης.

Τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας. Άντε να φανταστείς τώρα τη νέα βουλή, χωρίς όλες αυτές τις απουσίες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 7 = 9