Ιός «κίτρινου τύπου» αναστατώνει και προκαλεί πανικό γελοιότητας σε παιδικό σταθμό Ωραιοκάστρου ή η δημοσιογραφία του κώλου.

Οκτωβρίου 15, 2015
Από

Μια συνηθισμένη για σχολεία και παιδικούς σταθμούς αυτοϊάσιμη λοίμωξη των άκρων και του στόματος (ιός Coxsakie), στάθηκε αφορμή  για να προκαλέσουν  αναστάτωση  και πανικό  γελοιότητας  ορισμένα μέσα ενημέρωσης.  Γράφοντας για «συναγερμό» , για «χτύπημα ιού» κι άλλες αστειότητες με μοναδικό σκοπό την φευγαλέα εντύπωση, την «προσέλκυση» αναγνωστών και να κάνουν αισθητή την αμελητέα παρουσία τους.

Τα κρούσματα της λοίμωξης που επαναλαμβάνουμε είναι από τις συνηθισμένες,  είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένα, στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό,  αφού μιλάμε για τρία όλα κι όλα περιστατικά και δεν δικαιολογείται κανένα είδους αναστάτωση από τους γονείς, ακόμα κι αν τα κρούσματα ήταν περισσότερα.  Το προσωπικό προφορικά και ο γιατρός με ένα σημείωνα ενημέρωσαν απλά όπως όφειλαν του γονείς. H αντιμετώπιση της λοίμωξης απαιτεί μεταξύ  άλλων  το τακτικό και  σχολαστικό  πλύσιμο των χεριών  και τη χρήση αντισηπτικού gel.

Από ΄κει και πέρα η  δημοσιογραφία της  ανυποληψίας και του  κώλου οδήγησε τα MEGAλλα κανάλια και τις μεγάλες εφημερίδες  στην πλήρη απαξίωση κι αποστροφή. Εκεί θα οδηγήσει κι όσους  ακόμα αναπαράγουν αυτού του είδους τη δημοσιογραφία στην  μικροκλίμακα του Ωραιοκάστρου.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 3 = 4