Νέα πρόκληση της διοίκησης Γαβότση, σε βάρος του 93 χρονου κ. Καλόνη. Κατήργησε τα στεφάνια για την Εθνική Αντίσταση.

Οκτωβρίου 30, 2015
Από

Δεν έχει το Θεό της η διοίκηση Γαβότση, που διολισθαίνει συνεχώς  σε ακροδεξιές πρακτικές, προσβάλλοντας τους εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης.   Με νέα της πρόκληση προχώρησε στην   κατάργηση των στεφανιών της Εθνικής Αντίστασης, στον εορτασμό της επετείου του ΟΧΙ στον φασισμό και στον ναζισμό το 1940.

Με την ενέργειά της αυτή η διοίκηση Γαβότση και ο ίδιος ο δήμαρχος αποκαλύπτει το αντιδραστικό αποκρουστικό πρόσωπο και  αρνείται να  τιμήσει την Εθνική Αντίσταση κατά την τριπλή κατοχή. Μετά τα ξενοφοβικά σύνδρομα που εξέφρασε με τις αντιδράσεις της για το κέντρο πρόσκαιρης διαμονής προσφύγων στα όρια του δήμου, σειρά είχαν οι ηλικιωμένοι εκπρόσωποι της γενιάς της αντίστασης, που επίσης δεν τους σεβάστηκε.

Έτσι ο 93 χρονος κ. Καλόνης, από το Παλαιόκαστρο, μάταια περίμενε το στεφάνι της Εθνικής Αντίστασης, που  όλα τα τελευταία χρόνια κι όλες οι διοίκησης του δήμου παραχωρούσαν.  Η διοίκηση Γαβότση κατήργησε τα  στεφάνια για την Εθνική Αντίσταση και απόκτησε ανοιχτούς λογαριασμούς με την ζώσα ιστορία του τόπου,  την γενιά της Εθνικής αντίστασης, αλλά  κι όλους τους δημοκράτες του Ωραιοκάστρου.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    1 + = 6