Ανόητοι και πλάνητες. Αστείες δικαιολογίες για τον αποκλεισμό της Εθνικής Αντίστασης από την κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου στο Ωραιόκαστρο.

Νοεμβρίου 4, 2015
Από

Αφού   δεν έχουν το σθένος να υπερασπιστούν  τις ακροδεξιές πρακτικές που ακολουθούν, εκτίθενται διπλά με τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται, στη συνέχεια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.  Μιλάμε για το θέμα που δημιουργήθηκε από τη διοίκηση Γαβότση με την μη κατάθεση  στεφάνων για την Εθνική Αντίσταση, όπου έγιναν ανάλογες τελετές.   Ακούστηκαν πολλά ευτράπελα, όταν προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν στο δημοτικό συμβούλιο, σαν αυτά που ακούγονται από ανθρώπους που ζουν στον κόσμο τους ή σαν αυτούς που «τους φτύνουν και  νομίζουν ότι βρέχει».

Ο πρόεδρος π.χ του δημοτικού συμβουλίου κος Αθανάσιος Καρύδης, απέδωσε το θέμα που προκλήθηκε με την μη κατάθεση στεφάνου για την Εθνική Αντίσταση  και τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε στο Παλαιόκαστρο σε  ….. «προσωπική εμπάθεια» .

Ο δε αρμόδιος στεφανιών, τρομάρα του, αντιδήμαρχος Π. Αταμιάν, επικαλέστηκε τον πάρεδρο και την τρισκατάρατη οικονομική κρίση που δεν επέτρεψε την αγορά κι άλλων στεφάνων για την   Εθνική  Αντίσταση. Τώρα πώς οι άλλοι  δήμοι  βρήκαν τα λεφτά για τα στεφάνια της Εθνικής Αντίστασης , φαίνεται να μην απασχολεί τον εξαίρετο κατά τα άλλα αντιδήμαρχο που έδειχνε  ιδιαίτερα ανήσυχος, αφού για πρώτη φορά ύψωσε τη  φωνούλα του, προφανώς γιατί βρέθηκε σε  δύσκολη θέση. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιρρίψει  στους άλλους την ευθύνη που δεν διάβασαν το πρόγραμμα του εορτασμού, ώστε να έβλεπαν εκ των προτέρων τον αποκλεισμό της  Εθνικής  Αντίστασης από την κατάθεση στεφάνων και να διαμαρτύρονταν από  πριν….

Άλλος κλασσικός  πατριδοκάπηλος, που διακρίνεται για την παντελή  έλλειψη αγωγής και την έντονη προβολή της άγνοιας του,  πήγε ευθέως στο ψητό. Πόσα στεφάνια χρειάζονται για να τιμηθεί η Εθνική Αντίσταση, αναρωτήθηκε, υπονοώντας ευθέως  ότι για να τιμηθεί η Εθνική Αντίσταση δεν χρειάζεται κανένα  στεφάνι. Και μέσα στον κυκεώνα των  ασυναρτησιών το πρόγραμμα έκλεισε με την παρέμβαση του δημάρχου, που περισσότερο συσκότισε παρά διαλεύκανε το θέμα.

Όλοι αυτοί και όσοι ατυχώς συναγελάζονται μαζί τους, αποτελούν ένα γραφικό και επικίνδυνο συνονθύλευμα για  το δήμο Ωραιοκάστρου.  Αποδείχθηκε και με τον  αποκλεισμό  της Εθνικής Αντίστασης από την κατάθεση στεφάνων. Αποδείχθηκε  ότι απλά εκπροσωπούν το παλιό, το  σάπιο κατεστημένο του μαύρου παρελθόντος και τις ιδεοληπτικές κομματικές τους εμμονές.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 4 = 1