«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εκφράσει το σύνολο της προοδευτικής παράταξης»

Νοεμβρίου 8, 2015
Από

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της Ν.Ε.  Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Στέλνουμε ένα μήνυμα πολιτικής εγρήγορσης, διαρκούς αγώνα, ένα μήνυμα ζωντανού κόμματος που έχει από τη φύση του και τη λογική του ρόλο ελέγχου της κυβέρνησης, άγρυπνης προοδευτικής συνείδησης και εκπροσώπησης των κομματιών της κοινωνίας που έχουν υποστεί μεγάλες πληγές το προηγούμενο διάστημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δυναμώσει και θα καταφέρει να επιτελέσει τον ιστορικό του ρόλο».

Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και  ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος τόνισε ότι: «Δεν έχουν «κολλήσει» οδικοί άξονες και μεγάλα έργα – παρά την παραπληροφόρηση της ΝΔ. Αντίθετα συμφωνήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα για την έναρξη των σταματημένων έργων και τη χρηματοδότηση νέων μεγάλων έργων υποδομής».

Επισήμανε δε «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που πρέπει να παίξει τον δικό του ρόλο, να εκφράσει το σύνολο της προοδευτικής παράταξης αυτός. Αυτός είναι και ο ιστορικός ρόλος που πρέπει να έχει από εδώ και πέρα. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει τις κατευθύνσεις για την έκφραση του κοινωνικού ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην οργάνωση και, επομένως, αυτό θα πρέπει να υλοποιήσουμε ενόψει και του συνεδρίου».

Τέλος στην εκδήλωση μίλησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.  Παραβρέθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκλεγμένοι της αυτοδιοίκησης, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Έξω από το δημοτικό θέατρο Σταυρούπολης, όπου έγινε η εκδήλωση, τον υπουργό περίμενε αντιπροσωπεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας. Τα μέλη της συνομίλησαν με τον κ. Παππά, διαμαρτυρήθηκαν για τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και του επέδωσαν ψήφισμα. «Έχουμε απόλυτο σεβασμό. Γνωρίζουμε το δράμα που έχουν βιώσει οι πρόγονοι τους, οι πρόγονοι μας, γιατί αισθανόμαστε ότι είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού. Οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι σαφείς. Πέραν τούτου ουδέν. Έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις και είμαι βέβαιος ότι και ο ποντιακός ελληνισμός δεν θα αφήσει να εκμεταλλευθούν τον πόνο του και την ιστορική του συμβολή ακραία στοιχεία», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

Στο ότι δεν πρέπει να γίνει εκμετάλλευση της υπόθεσης από ακραία στοιχεία συμφώνησαν και οι εκπρόσωποι της Παμποντιακής Ομοσπονδίας.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    8 − = 7