Όργιο αυθαιρεσίας και παραβίασης κάθε νομιμότητας από τη διοίκηση Γαβότση, για το πάρκο «Ιωσηφίδη», στο Παλαιόκαστρο.

Νοεμβρίου 9, 2015
Από

Oι εργασίες διαμόρφωση του χώρου προχωρούν

Με πλήρη αδιαφάνεια και πολλά ερωτηματικά για την προέλευση και  διαχείριση των χρημάτων και φυσικά  χωρίς την τήρηση της προβλεπόμενης νομιμότητας η κατασκευή του άθλιου πάρκου «Ιωσηφίδη», όπως έχει πια χαρακτηριστεί.

Χωρίς καμιά μελέτη, χωρίς προϋπολογισμό και φυσικά χωρίς καμιά απόφαση ούτε από το Τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, αλλά  ούτε και  από το δημοτικό συμβούλιο, γίνονται αυθαίρετα οι εργασίες για το εν λόγω πάρκο στο Παλαιόκαστρο, στην συμβολή των οδών, Προφήτη Ραφαήλ με Ξηροκρήνη και Άρνισσας, όπως αποκάλυψε το oraiokastronet.gr.

H σήμανση με την κορδέλα και οι εργασίες εκσκαφής για την τοποθέτηση ηλεκτρολογικού υλικού απο συνεργείο του δήμου.

Αμήχανοι, ξεπεσμένοι πολιτικά, αποκομμένοι από τη νέα πραγματικότητα και εντυπωσιακά ανίκανοι να κινηθούν εντός της νομιμότητας, αναπαράγουν το παλιό, δηλαδή τον εαυτό τους,  για δεκαετίες- μέχρι που σάπισε- εγκλωβισμένοι στις ίδιες τους τις ανεπάρκειες και ..τα κουσούρια…

Ο δήμαρχος, εάν δεν συμμετέχει κι ό ίδιος σε αυτό το όργιο παρανομίας, τότε θα έχει  χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στη διοίκηση. Που έχει επιδοθεί σε μια κούρσα φαιδρότητας «κατ ‘εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» , της ένδειας και της ευτέλειας που την χαρακτηρίζει.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα δικαιώνονταν οι επιφυλάξεις του, σε τόσο λίγο χρόνο μετά τις εκλογές, από αυτούς τους άσχετους και επικίνδυνους που υποδύονται ότι υπηρετούν δήθεν την τοπική αυτοδιοίκηση.  

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    1 × 7 =