«Ξηλώνεται το πουλόβερ Γαβότση» από τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου. Αρχή με την παραίτηση Μεσιακάρη Ευάγγελου.

Δεκεμβρίου 1, 2015
Από

Ο Βαγγέλης Μεσιακάρης παραιτείται από την παράταξη του Γαβότση «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», γιατί προφανώς δεν αντέχει να βλέπει το «ΟΡΑΜΑ»  να μετατρέπεται σε ΕΦΙΑΛΤΗ. Ο Βαγγέλης Μεσιακάρης είναι ο δεύτερος σε ψήφους σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου και ο πρώτος που ανοίγει τον χορό των παραιτήσεων από την παράταξη Γαβότση, γιατί αυτή κινείται σε τελείως διαφορετική τροχιά από τις προεκλογικές εξαγγελίες και φυσικά γιατί  δεν τηρεί καμία από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Αφού ούτε τα μπάζα στο λατομείο Παλαιοκάστρου, ούτε οι ανεμογεννήτριες στο βουνό του Ωραιοκάστρου, αλλά ούτε και το χαράτσι δήθεν για τα σχολεία ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα του Γαβότση.

Ο Βαγγέλης Μεσιακάρης  ένας τίμιος αγωνιστής της ζωής και με πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση, ήταν θέμα χρόνου να διαχωρίσει τη θέση του από την τραγελαφική αυτή τακτική της διοίκησης Γαβότση, που αντί να λύνει προβλήματα, όπως είχε υποσχεθεί έρχεται και δημιουργεί κι άλλα, χειροτερεύοντας την καθημερινότητα των δημοτών.

Ο Βαγγέλης Μεσιακάρης ανεξαρτητοποιείται και «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, με τις αξίες και την ηθική με τις οποίες μεγάλωσα κοινωνικά και πολιτικά»,   όπως αναφέρει στη σχετική δήλωση .

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

« Ο διάλογος και η δημιουργική  λογική ανέκαθεν  αποτελούσαν την κινητήριο δύναμη για την όποια δική μου εμπλοκή και συμμετοχή στα κοινά. Τόσο όμως η σταδιακή αποδόμηση, όσο και η σταθερή  υποβάθμιση τους- περίπου ένα χρόνο τώρα- από τη διοίκηση του δήμου μας, αναπόφευκτα με τοποθετεί απέναντι και με οδηγεί προς την πόρτα της εξόδου. Γι ΄αυτό το λόγο δηλώνω την αποχώρησή μου από τις τάξεις της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» παραμένοντας όμως ως ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνδημότες μου που με στήριξαν δίνοντας μου τη δεύτερη εκλόγιμη θέση και τους διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να υπηρετώ και να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, με τις αξίες και την ηθική με τις οποίες μεγάλωσα κοινωνικά και πολιτικά.

Ωραιόκαστρο 30-11-2015

Μεσιακάρης Ευάγγελος

Τοπικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου.

 

Ποιός είναι ο Μεσιακάρης Ευάγγελος.

Ο Μεσιακάρης Ευάγγελος γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1966 και σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση επιχειρήσεων, σήμερα διατηρεί  Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο στη  Θεσσαλονίκη. Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 2005 και είναι παντρεμένος με την  Ανδριώτη Νέλη Αρχιτέκτων -Μηχανικό και  έχουν δύο παιδιά. Από τα νεανικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση  στο φοιτητικό – σπουδαστικό κίνημα, στη συνέχεια  στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο  Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας επίσης και  σε εθελοντικούς φορείς και οργανώσεις. Στις δημοτικές εκλογές  του 2014 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γαβότση και εκλέχθηκε δεύτερος σε σταυρούς στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 1 = 4