Το έωλο δημοψήφισμα στο Δρυμό που δεν είναι …δημοψήφισμα, αλλά μια λαϊκή ψηφοφορία..που άμα γίνει κι αυτή ![Βίντεο]

Δεκεμβρίου 15, 2015
Από


Ούτε ένα  δημοψήφισμα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες  διαδικασίες νομιμότητας δεν είναι ικανοί  να κάνουν.  Τα καμώματα της διοίκησης Γαβότση, που λόγω της ανεπάρκειας της καταφεύγει στην αστυνομία για να αντιμετωπίσει τους πολίτες στο δημαρχείο,   προκαλούν τα  γέλια των πολιτών  και εάν δεν την  έχουν πάρει εντελώς στην πλάκα δεν ασχολούνται καν μαζί της.

Αυτό συμβαίνει και με την υπόθεση του δημοψηφίσματος στο Δρυμό που προκηρύχθηκε για τη λεγόμενη συμφωνία με το ΤΙΤΑΝ, σχετικά με την εκμετάλλευση του λατομείου. Το δημοψήφισμα- λαϊκή ψηφοφορία, όπως το λένε,  αποφασίστηκε με τις ψήφους  των συμβούλων της παράταξης Γαβότση για τις 20 Δεκεμβρίου, ταυτόχρονα  δηλαδή με την ψηφοφορία για την ηγεσία της ΝΔ. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν θα έχει καμιά νομιμοποιητική ισχύ, αφού  ο καθένας θα μπορεί να προσβάλλει την νομιμότητά του.

Το θέμα όμως του λατομείου και της συμφωνίας με το ΤΙΤΑΝ είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που συσχετίζεται στην κυριολεξία με το μέλλον του χωριού και δεν αντιμετωπίζεται φυσικά με τα καμώματα της διοίκησης.   Για το λόγο αυτό και στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου του Δρυμού, που έγινε τις προηγούμενες μέρες συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον  ακόμη περισσότερων. Ένα βιντεάκι από αποσπάσματα ομιλιών και καυστικών παρεμβάσεων με χιουμοριστική διάθεση,  για να θυμηθούμε τι ειπώθηκε,  είναι πάντα χρήσιμο εν όψει και της επικείμενης ψηφοφορίας, εάν αυτή γίνει τελικά. Μιας άτυπης ψηφοφορίας για το εάν αποδέχεται ο Δρυμός  «τις χάνδρες και τα καθρεφτάκια» των 400.000ευρώ που προσφέρει το ΤΙΤΑΝ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε  από δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης.