Γ. Παραπανήσιος προς Γαβότση: Είχατε πει ότι μέχρι τέλος του 2015 θα ολοκληρωθεί το αποχετευτικό στο Μελισσοχώρι. Το 2015 τελειώνει….

Δεκεμβρίου 17, 2015
Από

Το 2015 τελειώνει και άλλη μια προεκλογική υπόσχεση του Γαβότση, αυτή τη φορά για το αποχετευτικό δίκτυο στο Μελισσοχώρι, αποδείχθηκε ότι ήταν για τα σκουπίδια. Το θέμα έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Παραπανήσιος, από τη δημοτική παράταξη του Γ. Παπακωνσταντίνου «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ».

Είχατε πει κε δήμαρχε, είπε ο Γ. Παραπανήσιος, ότι μέχρι το τέλος του 2015 θα είχε ολοκληρωθεί το αποχετευτικό δίκτυο στο Μελισσοχώρι,  σας ενημερώνω λοιπόν

ότι το 2015 σε λίγες μέρες τελειώνει και το αποχετευτικό δεν έχει καν αρχίσει ακόμα.

Ο Γαβότσης, αφού ξεροκατάπιε κάνα – δυο φορές,  μπέρδεψε τα λόγια του κι αφού  είπε να ζητήσει και συγνώμη,  στο τέλος, όταν  πιέστηκε,  απέφυγε να δεσμευτεί για νέες ημερομηνίες αποπεράτωσης του έργου……..

Τι να πω στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου, ρώτησε στο τέλος  ο Γ. Παραπανήσιος κι απάντηση δεν έλαβε.

Έτσι ένα έργο που ξεκίνησε από  την θητεία του Γαβότση σαν δημάρχου Μυγδονίας, από την προπροηγούμενη θητεία του,   δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Και τώρα σαν δήμαρχος Ωραιοκάστρου δεν είναι πια σε θέση να δώσει ούτε μια διαβεβαίωση για το έργο, γιατί και να την έδινε   δεν θα υπήρχε κανένας στο Μελισσοχώρι να τον πιστέψει.  

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 3 = 2