Φιάσκο. Ψηφοφορία-φαρσοκωμωδία του δημάρχου στο Δρυμό με έναν και μοναδικό υποψήφιο τον …ΤΙΤΑΝα .

Δεκεμβρίου 21, 2015
Από

Ούτε οι ψηφοφόροι του Γαβότση δεν συμμετείχαν σε αυτή την παρωδία ψηφοφορίας, όπως χαρακτηρίστηκε   από το σύνολο της αντιπολίτευσης του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ψηφοφοφορία φιάσκο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ψηφοφορία,  σε σύνολο εγγεγραμμένων στο  Δρυμό 2.966,  πήραν μέρος και ψήφισαν 592!!!. Όταν  στις δημοτικές εκλογές του  2014 μόνο ο Γαβότσης πήρε 781 ψήφους.  Το αξιοσημείωτο δε είναι ότι και από αυτούς τους 592 που πήγαν και συμμετείχαν  στην φάρσα του «δημοψηφίσματος», ψήφισαν  υπέρ της διοίκησης Γαβότση για τους  χειρισμούς  της στο θέμα του ΤΙΤΑΝ όλο  κι όλο 480 άτομα, δηλαδή περίπου το 20% του εκλογικού σώματος του Δρυμού.

Με απλά λόγια η  μετατόπιση των ευθυνών στους κατοίκους, για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όπως καταγγέλθηκε απο το ΚΚΕ Δρυμού,  δεν επιτεύχθηκε.

Όπως  και η κάλυψη που τόσο επιζητούσε ο Γαβότσης  για τους χειρισμούς του στο θέμα του ΤΙΤΑΝ και αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι ο Βασιλιάς,  δηλαδή ο δήμαρχος είναι γυμνός και θα βρεθεί είτε το θέλει είτε όχι αντιμέτωπος με τις ευθύνες του και τις συνέπειες των χειρισμών του. Οι ψηφοφορίες φιάσκο, που γίνονται χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις και διαδικασίες, στερούνται κάθε νομιμότητας και ισχύος και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άλοθι.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 1 = 3