Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας των sites και blogs του Ωραιοκάστρου.

Φεβρουαρίου 6, 2016
Από

Θεσμός έγινε πια η κοπή πίτας των sites και blogs του Ωραιοκάστρου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των αναγνωστών και φυσικά των τοπικών αρχών, πλην της διοίκησης Γαβότση του δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία φαίνεται αποφεύγει πια  τις δημόσιες εμφανίσεις.  Στην σεμνή τελετή η οποία έλαβε χώρα στο café Crema παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Β΄ Θεσσαλονίκης Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδης και Γ. Λαζαρίδης, οι πρώην δήμαρχοι Ωραιοκάστρου Ν. Μπάτος  και Δ. Σαραμάντος, ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Μπάτος, οι επικεφαλής των παρατάξεων Γ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Εδιρνέλης και ο δημοτικός σύμβουλος Α. Πολυχρονίδης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε με τον καλύτερο τρόπο η κα Μαρία Ιακωβάκη, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Ν. Ασλανίδης, ο συγγραφέας Δ. Παπαδόπουλος (Σταυριώτης) , ο Αντώνης Λιακόπουλος, ο καρδιολόγος Γ. Σίσκος, ο Γ. Ατματζίδης, ο Δάκης Μανουσάκης, ο Χ. Χατζηπαραδείσης,  ο Β. Χαντές  και άλλοι πολλοί. Η βασιλόπιτα ήταν για άλλη μια χρονιά προσφορά του καταστήματος ο κυρ- Στέλιος.

Το φλουρί έπεσε  στην  κα Μίνα Μέρμηγκα από τον Πολιτιστικό σύλλογο Νεοχωρούδας, η οποία κέρδισε μια διανυκτέρευση  στη Βασιλίτσα στο chalet Distrato, προσφορά του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ξεχωριστό σημείο της βραδιάς η απονομή τιμητικής διάκρισης για δράσεις των συλλόγων του Δήμου Ωραιοκάστρου, που ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία τους και την επιτυχία τους κατά το 2015.

Τα sites και blogs με κάθε τρόπο και ευκαιρία  στηρίζουν  με τη δημοσιότητα και την προβολή τη δράση των συλλόγων και  η απονομή των διακρίσεων, έρχεται  να ενισχύσει και να επιβραβεύσει αυτήν ακριβώς τη δράση.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στον Πολιτιστικό σύλλογο Νεοχωρούδας «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»,  στη θεατρική ομάδα «ΛΟΓΕΙΟΝ», στον Αναπτυξιακό σύλλογο Μονολόφου, στον νεοσύστατο σύλλογο «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» και στον Απόστολο Χαρουπάκη.

Στον Πολιτιστικό σύλλογο Νεοχωρούδας «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ»  για το «ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Στην θεατρική ομάδα «ΛΟΓΕΙΟΝ»  για την συγκλονιστική παράσταση contact που συγκλόνισε τους θεατές και έκανε το Ωραιόκαστρο να μιλάει μέρες για αυτήν την παράσταση.

Στον Αναπτυξιακό σύλλογο Μονολόφου για τις πρωτότυπες εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων στον μικρό και απομακρυσμένο Μονόλοφο, αποδεικνύοντας ότι οι καλές ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν παντού.

Στον νεοσύστατο σύλλογο «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»,  που τόλμησε στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε  να προχωρήσει καις τη διοργάνωση συναυλιών το καλοκαίρι στο ανοιχτό θέατρο του Δρυμού στις ΤΣΟΥΚΕΣ

- Και τέλος μια διάκριση σε έναν πολίτη για την ανιδιοτελή συνεισφορά του στον πολιτισμό και τη φιλανθρωπία, στον γνωστό σε όλους Απόστολο Χαρουπάκη που διοργάνωσε τη συναυλία του Β. Λέκκα που μπορεί να χαρακτηριστεί και το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού για το Ωραιόκαστρο.

Τα sites και blogs

litinews.blogspot.gr

mygdonia.gr

oraiokastronet.gr

oraiokastro.net

oraiokastronews.blogspot.gr

otroxos.gr

politesoraiokastou.gr

sarkazo.wordpress.com

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 2 = 4