Απολυμένοι του δήμου Ωραιοκάστρου: «Ο Γαβότσης καταστρέφει οικονομικά το δήμο». Διαμαρτυρία των απολυμένων στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου

Μαρτίου 30, 2016
Από

«Τόσο από τη θέση της διοίκησης στο πρώην δήμο Μυγδονίας, όσο και από τη θέση της αντιπολίτευσης υπερασπίστηκα το δικαίωμα όλων των εργαζομένων να έχουν σταθερή εργασία και θα συνεχίσω να το κάνω και από τη θέση της επόμενης διοίκησης του δήμου».

Αυτή  ήταν η  προεκλογική  εξαγγελία  του Γαβότση, που την  θυμήθηκαν οι απολυμένοι της καθαριότητας  και την έγβγαλαν φωτοτυπίες και  τη  διανέμουν έξω από το δημαρχείο.  Από τη Δευτέρα που ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση οι απολύσεις,  απολυμένοι συμβασιούχοι της καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου βρίσκονται κάθε πρωί  έξω από το δημαρχείο . Οι απολυμένοι διανέμουν έντυπο υλικό  στους κατοίκους για να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα που προκαλεί η διοίκηση Γαβότση στην ομαλή λειτουργία του δήμου και διαμαρτύρονται φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του δημάρχου και του αντιδημάρχου Τσακαλίδη για την ασυνέπειά τους.  Οι απολυμένοι εκτός από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Γαβότση,  μοιράζουν  και   φυλλάδιο για να ενημερώσουν τους κατοίκους.  Επίσης  πραγματοποίησαν και πορεία στους δρόμους γύρω απο το δημαρχείο φωνάζοντας μεταξύ άλλων και σατιρικά συνθήματα όπως  «Αστέριε Γαβότση κάνε καμιά γέννα,  να δώσεις και σε μας τα δεδουλευμένα».  Στην ανακοίνωση  αναφέρεται:

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΟΤΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΥ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Από τις 28/12/2015, που υπογράψαμε την σύμβαση εργασίας μας μέχρι σήμερα, ο δήμαρχος δεν έχει καταβάλει τα δεδουλευμένα μας. Με την πράξη νομοθετικού περιεχόμενου (ΦΕΚ Α 184/30-12-2015) οι συμβάσεις μας έχουν πάρει παράταση μέχρι 31/12/2016. Ο κ. Γαβότσης ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να μας πληρώσει, τη στιγμή που με δελτίο τύπου, απαντάει κατηγορηματικά  στην αντιπολίτευση ότι  στον προϋπολογισμό του δήμου έχει προβλεφθεί ο μισθός των 63 νέων υπαλλήλων.

Στα πλαίσια ενός πολιτικού παιχνιδιού θέλει να καταστρέψει οικονομικά τον  δήμο, διότι πηγαίνοντας  την υπόθεση στα δικαστήρια και απομακρύνοντας εμάς από τη δουλειά, ο Δήμος θα κληθεί να πληρώσει τους μισθούς μας από 28/12/2015 μέχρι 31/12/2016, κι αυτό χωρίς να μας έχει επιτρέψει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ  ΠΑΡΑΛΟΓΟ

Εμείς θέλουμε την καταβολή των μισθών μας και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Δεν είμαστε εργαλεία πολιτικής πίεσης. Είμαστε εργαζόμενοι πολίτες και τίποτα παραπάνω.    

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 × 1 =