Συνεχίζουν οι απολυμένοι του δήμου Ωραιοκάστρου τον αγώνα τους.{Βίντεο}

Μαρτίου 31, 2016
Από

Απτόητοι και με αναπτερωμένο το ηθικό τους από  την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, αλλά και από όλες σχεδόν τις δημοτικές παρατάξεις – πλην της διοίκησης φυσικά- σίγουροι για την δικαίωσή τους συνεχίζουν τον αγώνα τους οι απολυμένοι συμβασιούχοι καθαριότητας στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Κάθε μέρα το πρωί, αφού  δηλώσουν το «παρών» τους στο αμαξοστάσιο του δήμου, έρχονται στη συνέχεια έξω από το δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν για την άδικη απόφαση του δημάρχου να τους σταματήσει από την εργασία τους.

Οι περαστικοί, αλλά και πολλοί άλλοι πολίτες έρχονται για να τους σφίξουν το χέρι, να τους συμπαρασταθούν και να τους ευχηθούν καλό κουράγιο, στον αγώνα που δίνουν, που είναι αγώνας επιβίωσης για αυτούς και τις οικογένειες τους.

«Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και για αυτό θα νικήσουμε» δηλώνουν  και συνεχίζουν λέγοντας «δεν ζητάμε τίποτα παράλογο, ζητάμε να τηρηθεί ο νόμος. Ζητάμε να μας αφήσει ο κ. Γαβότσης να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Παράλογο και παράνομο είναι αυτό που κάνει η διοίκηση του δήμου. Ζητάμε να μας πληρώσει τα δεδουλευμένα».  

Στο πλευρό των απολυμένων και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, καθώς και ο σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους και στις Δημοτικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη.  

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    8 × = 56