Ανοιχτό γράμμα απολυμένου συμβασιούχου προς τον δήμαρχο: «Με κάνετε και απορώ κ. Γαβότση πως μπορείτε να λέτε τέτοια ψέματα».{Βίντεο}

Απριλίου 1, 2016
Από

 Σε ένα συγκλονιστικό στην απλότητά του γράμμα ένας  συμβασιούχος καθαριότητας που απόλυσε ο δήμαρχος Γαβότσης,  ο Κυριανές Νικόλαος γράφει:

«Γεια σας  κύριε Γαβότση,

μετά τις δηλώσεις σας στην  τν 100 που ισχυριστήκατε ότι  όταν υπογράφαμε τις συμβάσεις μας, εσείς μας ενημερώσατε ότι δεν θα μας πληρώνετε και ότι θα μας κάνετε καταγγελία της σύμβασης και ότι παρόλα αυτά εμείς δεχτήκαμε, με κάνετε να  απορώ πως μπορείτε να λέτε τέτοια ψέματα.

Πώς μπορείτε να λέτε τέτοια ψέματα κύριε Γαβότση  και να μην νιώθετε άσχημα;

Αυτό  που έχω να σας πω είναι πως αισθάνομαι δύο φορές πικραμένος και απογοητευμένος, αλλά και εξοργισμένος.   Μια φορά σαν  απλήρωτος εργαζόμενος και μια φορά σαν απολυμένος  εργαζόμενος που με οδηγείτε στην απόγνωση της ανεργίας.

Να τα περνάτε καλά κύριε Γαβότση και εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβετε πως είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Άνθρωποι  που εξαιτίας σας έχουμε  φθάσει στα όρια μας και ζούμε την εξαθλίωση. Μάνες που καταπίνουν τα δάκρυά τους για να μην τις δουν τα παιδιά τους. Πατεράδες που σφίγγουν τα δόντια για να αντέξουν, που δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους. Άνθρωποι που  θυμώνουμε με  την αδικία που μας κάνετε και που πια δεν τα βγάζουμε πέρα.

Είμαστε  από αυτούς που δουλεύουν για να ζήσουν και τώρα πληρώνουμε τραγικά  τις δικές σας λανθασμένες  ενέργειες που κάνατε εσείς σαν δήμος Ωραιοκάστρου.

Με την αλληλεγγύη της κοινωνίας του Ωραιοκάστρου, θα νικήσουμε το φόβο της απόλυσης με την αξιοπρέπεια του αγώνα».  

Κυριανές Νικόλαος

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 × 3 =