Συμπαράσταση στους απολυμένους από τον Γ. Παπακωνσταντίνου. «Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου μπαίνει στο δημαρχείο από την πίσω πόρτα». {Βίντεο}

Απριλίου 4, 2016
Από

Αυτό μας είπανε οι απλήρωτοι και απολυμένοι  συμβασιούχοι του δήμου Ωραιοκάστρου, που βρίσκονται στην 8η  μέρα διαμαρτυρίας στην είσοδο του δημαρχείου.

Τι δήμαρχος είναι αυτός που καταδέχεται να μπαίνει στο δημαρχείο από την πίσω πόρτα, αναρωτιούνται. Εμείς ερχόμαστε κάθε πρωί έξω από την είσοδο του δημαρχείου με όλη την καλή διάθεση για να του πούμε μια καλημέρα κι αυτός προτιμάει την πίσω πόρτα.  Εάν συνεχίσει αυτή την τακτική, στο τέλος  θα παρεξηγηθούμε, γιατί θα το πάρουμε ότι θέλει να μας αποφύγει, λένε οι απλήρωτοι και απολυμένοι συμβασιούχοι, που παρά τη μεγάλη δοκιμασία που περνάνε δεν χάσανε τη διάθεση για αστεία.

Τους απολυμένους κι απλήρωτους συμβασιούχους επισκέφθηκε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης της δημοτικής παράταξης  «Δύναμη Δημιουργίας-Νέα Πρόταση», Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο οποίος εξέφρασε την ανθρώπινη συμπαράστασή του στην περιπέτεια της ανέχειας που ζουν οι συμβασιούχοι, από τον παράλογο  και προκλητικά έκνομο  χειρισμό του θέματος από  τη διοίκηση Γαβότση.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε:  «Ο Γαβότσης αποδεικνύεται ότι είναι ένας δήμαρχος παλιάς κοπής. Όλοι μας παρακολουθούμε μία διοίκηση του παραλόγου η οποία στερείται σοβαρότητας, αλλά ακόμη και των στοιχειωδών γνώσεων για τη λειτουργία του Δήμου και η οποία υπονομεύει το μέλλον του. Οι απολυμένοι συμβασιούχοι είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για αυτήν την κατάσταση  και για αυτό είμαι εδώ, για να εκφράσω ανθρώπινα την συμπαράστασή μου στην περιπέτεια που περνάνε και για να βρεθεί μια διέξοδος».

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Γ. Παπακωνσταντίνου κι εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους για την συνέχιση του αγώνα μέχρι τη δικαίωσή τους.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης από τους απολυμένους, αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που υφίστανται σαν εργαζόμενοι από το δήμαρχο, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί και αναφέρθηκε στο περιστατικό του δημοτικού συμβουλίου, όταν ο Γαβότσης  ωρυόμενος εξέφραζε την επιθυμία να «ξεδοντιάσει»  τον Γ. Παπακωνσταντίνου, για να πεταχτεί  ένας άλλος εργαζόμενος ζητώντας  να  κάνει ο Γαβότσης και τα δικά του δόντια, αφού δεν τον  πληρώνει και δεν έχει λεφτά  να πάει  στον οδοντίατρο.   

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 + 1 =