Πορεία των απολυμένων κι απλήρωτων συμβασιούχων στο Ωραιόκαστρο. Αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια.

Απριλίου 6, 2016
Από

Με τον  Γαβότση δεν γνωρίζονταν, όπως μας λένε κι ούτε τον ήξεραν.  Μπήκε  ξαφνικά στη ζωή τους  και με την εξωφρενική ελαφρότητα του στο χειρισμό των προσλήψεων τους, τους   αναστάτωσε  και τους άλλαξε τη ζωή προς το χειρότερο.

Τώρα τους αναγκάζει να πληρώσουν αυτοί  τα σπασμένα, των δικών του λανθασμένων χειρισμών. Ο Γαβότσης με τον αέρα της άγνοιας στα θέματα της διοίκησης του Δήμου, οδήγησε τους  συμβασιούχους σε έναν Γολγοθά που βγάζει στην κόλαση  της ανεργίας και της απληρωσιάς. Νόμιζε ότι αυτόν τον δρόμο θα τον περπατούσαν οι απολυμένοι συμβασιούχοι με σκυμμένο το κεφάλι, μόνοι τους και θα τραβούσε ο καθένας σιωπηλά τον δικό του Γολογοθά. Κι όπως πάντα ο Γαβότσης έπεσε έξω στους λογαριασμούς του.

Οι συμβασιούχοι  ενώθηκαν, σήκωσαν το κεφάλι, απόκτησαν φωνή και μέρα με την ημέρα, κερδίζουν τη συμπαράσταση από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τους κατοίκους του Δήμου, γιατί είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για αυτήν την τραγική κατάσταση και το αδιέξοδο που προκάλεσε ο δήμαρχος .

Οι απλήρωτοι συμβασιούχοι, έφθασαν στο απροχώρητο,  δεν μπορούν να καλύψουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και τις ανάγκες για την επιβίωσή τους.  «Ζητάμε να τηρηθεί ο νόμος», επαναλαμβάνουν κάθε τόσο «Να μας πληρώσουν και να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις εργασίες μας, όπως ορίζει ο νόμος».

Την Πέμπτη 7 Απριλίου ο συμβασιούχοι θα πραγματοποιήσουν πορεία στους δρόμους του Ωραιοκάστρου. Θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ μπροστά από το δημαρχείο και θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους Κομνηνών-Δημοκρατίας – Μ. Αλεξάνδρου  για να ενημερώσουν τους πολίτες για το πρόβλημά τους, που είναι και πρόβλημα του Ωραιοκάστρου.

Γιατί από τότε που απολύθηκαν οι συμβασιούχοι η κατάσταση με την καθαριότητα και τα σκουπίδια έχει γίνει αφόρητη, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 × 5 =