«Χτύπα Γαβότση, χτύπα σαν άντρας!», λέει απολυμένος συμβασιούχος από το δήμο Ωραιοκάστρου, «αλλά στο τέλος θα πληρώσεις τη ζημιά!»

Απριλίου 11, 2016
Από

 «Χτύπα Γαβότση,  χτύπα σαν άντρας, κι όχι να  λες ψέματα. Σαν αυτά τα ψέματα που αραδιάζεις στις τηλεοράσεις ότι  δήθεν μας το είχες πει ότι θα μας απολύσεις όταν υπογράφαμε τις συμβάσεις κι εμείς παρόλα αυτά υπογράψαμε. Γιατί είναι  σαν να μας λες κι από πάνω ότι είμαστε τόσοι κάφροι, που υπογράφαμε ενώ ξέραμε ότι θα μας απολύσεις». Αυτό μας δηλώνει απολυμένος συμβασιούχος.  

Όχι να λες ψέματα, θα προσθέταμε εμείς, σαν τα ψέματα που λες δεξιά κι αριστερά  ότι δεν φταις εσύ, αλλά η κυβέρνηση που σε είπε τάχα να κάνεις τις προσλήψεις. Γιατί είναι σαν λες ότι  το είπε μόνο σε σένα εμπιστευτικά, αφού κανένας άλλος δήμαρχος δεν έκανε αυτές τις κουτοπονηριές  και σε κανέναν άλλο δήμο δεν  συμβαίνουν αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο δήμο Ωραιοκάστρου.  

 Είναι γνωστό ότι όσοι ανακατεύονται με την πολιτική, το κάνουν για δύο λόγους, για να πάρουν μια θέση στην ιστορία του τόπου τους ή ως δημιουργοί ή ως καταστροφείς. «Ο Γαβότσης, σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις  το κάνει  από διαστροφή» μας λέει ο απολυμένος συμβασιούχος «κι αυτή τη διαστροφή  την πληρώνουμε τώρα εμείς, όπως θα την πληρώσει και ο δήμος με τους δημότες».

 Η εποχή των Μαυρογυαλούρων πέρασε.  Όσοι σαν το Γαβότση δεν το έχουν αντιληφθεί και συνεχίζουν να ζουν στο αμαρτωλό παρελθόν και να το αναπαράγουν, θα εξαφανιστούν  στη χλεύη των πολιτών.

 Το θλιβερό θέαμα με τις πολιτικές μετριότητες, με τις φανφάρες και τις σαχλαμάρες,  με τις καρναβαλικές παρελάσεις, τους χορούς και τα πανηγύρια, που πέφτουν από την μια γκάφα στην άλλη,  έχει ως φυσική εξέλιξη την καταστροφή.  

 1.200.000 ευρώ υπολογίζεται το κόστος των συμβασιούχων που θα αναγκαστεί να καταβάλλει ο Δήμος με δικαστικές αποφάσεις. Αυτό θα είναι καταστροφικό για τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι όμως μια ευκαιρία να εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει να πληρώνουν τη ζημιά αυτοί που την προκαλούν,  είτε από δόλο, είτε από αμέλεια.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν και οι απολυμένοι με τις αγωγές που ετοιμάζονται να καταθέσουν, εναντίον των υπευθύνων.  Ας ερευνηθούν οι ευθύνες λοιπόν και σε όσους   από τους αρμόδιους καταλογισθούν, ας τις αναλάβουν. Θα είναι ο δήμαρχος  Γαβότσης, θα είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών, όποιος ευθύνεται τέλος πάντων, να αναγκαστεί να αποζημιώσει τον Δήμο.

Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος κι για έναν ακόμη  λόγο,  μπας και απαλλαχτούν κάποτε οι δήμοι από τους αδαείς και τους άχρηστους που  με την πιστοποιημένη ανικανότητά τους αποτελούν δημόσιο κίνδυνο.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 5 = 30