Η αντιπολίτευση έδωσε τη λύση για το πρόβλημα των απλήρωτων συμβασιούχων. Ο Γαβότσης ας κατεβάσει τώρα τα χέρια για να την υλοποιήσει.

Απριλίου 13, 2016
Από

Σύσσωμη η αντιπολίτευση Γ. Παπακωνσταντίνου-Δ. Σαραμάντος-  Γ. Εδιρνέλης- Α. Θεμελής κατέθεσε την πρότασή της, όπως δεσμεύτηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, μέχρι να πιουν  το καφεδάκι τους στο «ΧΡΥΣΙΚΟ», συμφώνησαν στην πρόταση και αμέσως έφυγαν για να την κατάθεσαν στο Δήμο. Τώρα η διοίκηση έχει έτοιμη την λύση στο πιάτο. Εάν δεν την υλοποιήσει, ώστε να γεμίσει και το πιάτο των απλήρωτων συμβασιούχων θα φέρει πλέρια την ευθύνη για την συνέχιση του  τραγικού  αδιέξοδου  που προκάλεσε στους συμβασιούχους και στις οικογένειες τους, αλλά και στο Δήμο.  Το μόνο που μένει στη διοίκηση, είναι να κατεβάσει τα χέρια ο Γαβότσης, που τα σήκωσε από τη σαστιμάρα   λόγω πρόδηλης  ανικανότητας και να λύσει το πρόβλημα, εφαρμόζοντας  απλά την πρόταση της  αντιπολίτευσης.

Στο έγγραφο που παρέδωσαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης λακωνικά δίνεται η λύση, δίνοντας τους  συγκεκριμένους  κωδικούς  από τους οποίους μπορούν να βρεθούν και να μεταφερθούν τα αναγκαία χρηματικά ποσά, ώστε να δημιουργηθεί το αποθεματικό και στη συνέχει να πληρωθούν οι συμβασιούχοι για τους τρεις τουλάχιστον μήνες ώστε να πάρουν μια ανάσα. Συγκεκριμένα η πρόταση αναφέρει:

« Κύριε Πρόεδρε

Βάση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  με την οποία οριστήκαμε επιτροπή πρότασης αναμόρφωσης προϋπολογισμού για την επίλυση του προβλήματος πληρωμής των εργαζομένων στην καθαριότητα (οχτάμηνα) από 28 Δεκεμβρίου 2015 έως και σήμερα, σας προτείνουμε τους κάτωθι κωδικούς της υπηρεσίας  «20» για την αναμόρφωση:

…ακολουθούν οι κωδικοί

Από τους ανωτέρου λογαριασμούς πρέπει να μεταφερθεί ποσό 244.000,00 ευρώ στο αποθεματικό και μετά να γίνει μεταφορά στους κωδικούς:

…αναφέρονται οι κωδικοί

Και τελειώνει τονίζοντας.

Κύριε Πρόεδρε

Με τα ανωτέρω είναι δυνατόν η πληρωμή των εργαζομένων για ένα τρίμηνο δηλαδή έως και Μάρτιο 2016.

Και ακολουθούν οι υπογραφές

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 7 = 12