«Περιμένουμε την σύλληψη του δημάρχου και την αυτόφωρη διαδικασία». Μηνυτήρια αναφορά των συμβασιούχων σε βάρος του δημάρχου Γαβότση.

Απριλίου 22, 2016
Από

Στα άκρα η διαμάχη του δημάρχου με τους απολυμένους και απλήρωτους συμβασιούχους του δήμου Ωραιοκάστρου. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους έχουν ασκήσει προσφυγή κι  ένδικα μέσα και  «Περιμένουμε την σύλληψη του δημάρχου και την αυτόφωρη διαδικασία». Ολόκληρη η ανακοίνωση :

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου μας,

Ο κ. Γαβότσης αποφάσισε ότι οι οικογένειες μας θα γιορτάσουν την Ανάσταση οικονομικά εξαθλιωμένες και χωρίς αξιοπρέπεια. Τα παιδιά μας γι αυτόν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Αυτά δείχνουν η στάση που κρατάει αυτός και η διοίκησή του Δήμου μας για  πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε. Από 28/12/2015 ο κ. Γαβότσης δε θέλει να πληρώσει τα δεδουλευμένα δείχνοντας  έτσι ότι δε σέβεται την υπογραφή που έβαλε στις προσλήψεις μας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν υπέγραψε προσλήψεις αλλά κάποιος υπάλληλος και το πιο σοκαριστηκό είναι ότι έκανε καταγγελία τις «ανύπαρκτες» αυτές συμβάσεις. Αυτά δείχνουν πολλά για το τι άνθρωπος είναι και πόσο ικανός δήμαρχος είναι. Ζήτησε αναμόρφωση προϋπολογισμού και σύσσωμη η αντιπολίτευση του κατέθεσε πρόταση, την οποία ούτε συζήτησε με πρόφαση το ταξίδι του στην Αθήνα και συνάντηση με τον Υπουργό των εσωτερικών κ. Κουρουμπλή, και στο τέλος δε το δέχθηκε.

Δείχνει πόσο ανώριμος είναι πολιτικά με το να μην μπορεί να παραδεχτεί ότι κάποιοι άλλοι με τις προτάσεις τους μπορούν να συμβάλουν στο καλό του Δήμου.

Τέλος μας παροτρύνει να κινηθούμε νομικά. Πράγματι το κάναμε εδώ και καιρό. Εκτός από τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει εναντίον μας εκκρεμεί συζήτηση στην επιθεώρηση εργασίας όπου η μη καταβολή μισθών πάνω από δύο μήνες είναι ποινικό αδίκημα, η απόφαση του Γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου Γαβότση. Περιμένουμε την σύλληψη του δημάρχου και την αυτόφωρη διαδικασία.

Είναι αρκετά αυτά κύριε Δήμαρχε; Προφανώς δε σας νοιάζει ότι οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν συμβασιούχους 12 μηνης σύμβασης για υπηρεσίες που τους απαγορεύεται να προσαφέρουν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 + = 5