Αυξήσεις και μονιμοποιήσεις στο δήμο Ωραιοκάστρου. «Ζούνε τον μύθο τους, στον Τιτανικό τους».

Μαΐου 23, 2016
Από

Είναι γνωστά  τα  απίστευτα παιχνίδια που παίζει η ζωή. Ποιος  θα το περίμενε π.χ ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της τοπικής ΝΔ, θα εσηγούνταν και θα εφάρμοζε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που περιλαμβάνει μονιμοποιήσεις και αυξήσεις των μισθών στο δημόσιο. Μετά τις αυξήσεις που ψήφισαν στο διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής επιχείρησης (ΔΗΚΕΩ) για  συγκεκριμένους υπαλλήλους με την μορφή των επιδομάτων, τώρα προχώρησαν άλλο ένα βήμα.

Ψήφισαν την μονιμοποίηση 16 άλλων εργαζομένων, που δουλεύουν με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Η παραπάνω τακτική είχε σαν αποτέλεσμα εκτός από την παραίτηση ενός μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΚΕΩ και υποψήφιου με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου, να κάνει και πολλούς Τζιχαντιστές να αναρωτιούνται εάν τελικά τζάμπα σκοτώνονται, όταν ο παράδεισος είναι τόσο κοντά, στον δήμο Ωραιοκάστρου.   

Η πολιτική αυτή του κου Ζιακούλη ως προέδρου της ΔΗΚΕΩ, αναμφισβήτητα παραπέμπει στα ωραία ανέμελα χρόνια του «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου» ή το «Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα». Έρχεται όμως σε αντίθεση με την πολιτική της άλλης προέδρου του ΔΟΠΠΑΩ που θέλει απολύσεις, αλλά και συνολικά της διοίκησης που μόλις πρόσφατα απέλυσε 54 συμβασιούχους της καθαριότητας.

Τα παραπάνω βέβαια προκαλούν εύλογα ερωτηματικά για τη διοίκηση Γαβότση.  Εάν δηλαδή όλα αυτά γίνονται βάση ενός στρατηγικού σχεδιασμού ή όλα γίνονται στη τύχη, κάνοντας στο δήμο ότι θέλει ο καθένας;

Όπως κι εάν έχει αυτή  η κακοπαιγμένη ερασιτεχνική παράσταση των μελών της διοίκησης -Vintage Story-  δεν αφήνει τους δημότες να πλήττουν. Παραπέμπει  στο αχτύπητο κωμικό δίδυμο Φράνκι και Τσίτσο  και στην φράση που έμεινε παροιμιώδης.   «Τσίτσο, το λιμάνι φεύγει», την ώρα που το πλοίο που είχαν κρυφτεί σαλπάριζε κι έβλεπαν από το φιλιστρίνι την θέα του λιμανιού να αλλάζει.

Να τώρα και τα διάφορα σαΐνια- δίδυμα της διοίκησης Γαβότση, που κοιτάνε από τα παράθυρα  του δημαρχείου τον κόσμο που τους ψήφισε να απομακρύνεται.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 − 4 =