Βραβείο για το ολοήμερο του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου

Μαΐου 31, 2016
Από

Με την ..ασπίδα τους τα νήπια  του ολοήμερου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου κέρδισαν το 1ο βραβείο στον 4ο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής παραμυθιού, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Π.Ε.  Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η δράση «Η Ασπίδα που… βοηθούσε και δεν πολεμούσε» που σχεδίασε και συντόνιζε η νηπιαγωγός κα Μαρία Κουτσανοπούλου είναι εμπνευσμένη  από  τα  έργα  του Κ. Ξενάκη.  Τα νήπια γνώρισαν το έργο του μοναδικού  καλλιτέχνη και εμπνεύστηκαν από αυτό εικαστικά και ..παραμυθένια.

Οι εικαστικές τους δημιουργίες εκτέθηκαν  σε έκθεση για το κοινό και όπως ήταν επόμενο απέσπασαν  θαυμασμό και εγκώμια και τώρα ήρθα η σειρά και για το  βραβείο. Εκτός όμως από τα βραβεία και την αναγνώριση, το σημαντικότερο που κέρδισαν με την αγαπημένη του κα Μαρία, ήταν μια παραμυθένια  παραγωγική σχολική χρονιά που οι  όμορφες περιπέτειές της θα τα συνοδεύουν  στο μακρινό ταξίδι της γνώσης σε όλη τους τη ζωή. Μια χρονιά γεμάτη γνώση με διασκέδαση. Συγχαρητήρια στα σούπερ νήπια, αλλά και στην κυρία τους, την κυρία Μαρία Κουτσανοπούλου.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 + = 11