Ηχηρό μήνυμα του περήφανου Ωραιόκαστρου προς Γαβότση: Σοβαρέψου! Φιάσκο και εκκωφαντική αποτυχία της συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες.

Μαΐου 31, 2016
Από

Φώτο από northpress.g

Το περήφανο Ωραιόκαστρο του γύρισε την πλάτη. Μόνο με τους  αντιδημάρχους και μερικούς  δημοτικούς, άντε και τοπικούς συμβούλους συγκέντρωση δεν γίνεται. Χρειάστηκε να μεταφερθούν οι «αγανακτισμένοι» αντι-πρόσφυγες  από τα Διαβατά και όχι μόνο, Χρυσαυγίτες από όλη τη Θεσσαλονίκη  για να κλείσουν την οδό Θεσσαλονίκης και να γλυτώσει  ο Γαβότσης  τον τέλειο διασυρμό.

Ο εναγκαλισμός του με τις πλέον ακροδεξιές και μισαλλόδοξες φωνές για το προσφυγικό τον έκανε πρωταγωνιστή μιας θλιβερής αντι-προσφυγικής σαπουνόπερας. Με την οποία προσπαθεί να φοβίσει το ακροατήριο του  επικαλούμενος φανταστικούς κινδύνους για «τα σχολεία, τους λατρευτικούς χώρους αλλά και τους χώρους ταφής»!!!, αγγίζοντας έτσι άνετα την γελοιότητα.

Αλλά αυτά παθαίνουν οι συνταξιούχοι  δήμαρχοι, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και ονειρεύονται την επαναφορά του παρελθόντος. Τον ντόκτορα  των απευθείας αναθέσεων, τον γνήσιο  εκφραστή των πελατειακών σχέσεων και τον πρωταθλητή της αναξιοπιστίας, δεν τον «σώζουν πια ούτε οι πρόσφυγες»,

Η ύστατη προσπάθεια του να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να αποπροσανατολίσει τους δημότες και να κρύψει την ανεπάρκειά του έπεσε με εκκωφαντικό τρόπο στο κενό. Το περήφανο Ωραιόκαστρο αρνήθηκε να φάει την  ξαναζεσταμένη σούπα της ξενοφοβίας που  του σέρβιρε  και του την επέστρεψε  κατάμουτρα.

Και τώρα  δουλειά, τέρμα τα λόγια.  Να  στείλει οπωσδήποτε ο Δήμος ένα απορριμματοφόρο για να μαζέψει τα σκουπίδια από τον απαράδεκτο χώρο φιλοξενίας στο  Δερβένι. Και μην μας πούνε ότι  δεν έχουν λεφτά για πετρέλαιο, γιατί τότε θα τους πούμε να πάρουν από  τα 31.000 ευρώ που ψήφισαν για μια μελέτη για την ανακύκλωση του …τηγανέλαιου!  

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    8 + = 13