«Αν δεν τις αντέχουν τις ευθύνες τους ή δε θέλουν να τις αναλάβουν, να φύγουν». Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου προς διοίκηση Γαβότση.

Ιουνίου 3, 2016
Από

Στρουθοκαμηλίζουν για να αποφύγουν να δουν τη δυσάρεστη για αυτούς πραγματικότητα. Δεν επέτρεψαν στον επικεφαλής της Κίνησης, Δάκη Μανουσάκη, να θέσει ερωτήματα στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και νόμιζαν ότι θα ξεμπερδέψουν και με τα προβλήματα και με τον Δάκη. Όχι μόνο  ο πρόεδρος του αφαίρεσε  τον λόγο, αλλά  και έκανε τα πάντα για να μην ακουστούν τα προβλήματα  που ο «κόσμος τα έχει τούμπανο και η διοίκηση Γαβότση  κρυφό καμάρι».

Για τις επικίνδυνες παιδικές χαρές, για το παραμελημένο οδικό δίκτυο και ασφάλεια, για  τα γνωστά κίμπο αντί για σχολεία. Προβλήματα για τα οποία την ευθύνη έχει ο Δήμος και οι πολίτες μπορούν να κινηθούν και νομικά εναντίον του διεκδικώντας τις ανάλογες αποζημιώσεις, όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου, το οποίο και παραθέτουμε:

Δελτίο τύπου Κ.Α.Π.Ω 2.6 2016

Ένα χαράτσι δεν αρκεί, αλλά ούτε δυο και τρία, όπως επίσης, ότι αποθεματικό υπάρχει, θα αλωθεί από τη σπάταλη και αδιάφορη σημερινή διοίκηση. Σε άτακτο βηματισμό δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία παρεμβάσεων ουσίας για να λυτρωθεί η υποδομή της κακής καθημερινότητας. Το καλοκαίρι ήρθε, αλλά όλες οι παιδικές χαρές, έχουν το κακό τους το χάλι σε σημείο να είναι επικίνδυνες. Μητέρες με καροτσάκια, μαθητές, οδηγοί κινούνται σε ένα παραμελημένο οδικό δίκτυο. Οι μελέτες για τα δυο- τρία σχολεία έχουν ξεπεράσει τον προϋπολογισμό τους. Και όμως συνεχίζουν να καταρτίζουν και άλλες. Μέχρι λοιπόν οι μελέτες να γίνουν έργα, θα βολευτούμε με τα γνωστά κίμπο… Είναι γνωστό, πώς ο δήμος και η δημοτική αρχή έχουν την απόλυτη ευθύνη. Ως εκ τούτου κάθε πολίτης ή ασφαλιστική εταιρία, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον τους διεκδικώντας τις ανάλογες αποζημιώσεις. Διαδικασία που θα μπορούσε να αποφευχθεί αν υπήρχε το ελάχιστον ενδιαφέρον. Ποιος όμως δικαιούται να ζητήσει ανοχή; Η διοίκηση, για την οποία η λέξη δημοκρατία είναι άγνωστη στο δημοτικό συμβούλιο, αφού απαγορεύει τις ερωτήσεις πολιτών; Έτσι δείχνουν τον σεβασμό τους; Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, πως η θέση που βρίσκονται, έχει ευθύνες. Αν δεν τις αντέχουν ή δε θέλουν να τις αναλάβουν να φύγουν.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 + = 12