Π. Τσαραμπουλίδης: «Θα ζητήσουμε τη σύλληψη του δημάρχου Ωραιοκάστρου Α. Γαβότση».

Ιουνίου 15, 2016
Από

Σε αυτήν τη δήλωση προέβη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο δελτίο ειδήσεων του Euro chanel  με την Μαρία  Ιακωβάκη, απατώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας για τους απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Ωραιοκάστρου.  Ο  Ωραιοκαστρίτης  πρόεδρος  του ΕΚΘ συνέχισε  λέγοντας ότι οι απολυμένοι εργαζόμενοι εξάντλησαν όλα  τα περιθώρια κι έχουν φτάσει στην απόγνωση.

«εντός της εβδομάδας θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις και αγωγές και θα ζητήσουμε τη σύλληψη του,(δημάρχου….)  ενώ όλα είναι έτοιμα δεν  υπογράφει (ο δήμαρχος)(…), είναι πλέον ποινικό αδίκημα και θα υποστεί τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης»

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι παραμένουν απλήρωτοι επτά  μήνες και απολυμένοι τρεις. Η μη καταβολή μισθών πάνω από δύο μήνες είναι ποινικό αδίκημα και εάν  κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου Γαβότση, τότε  με την αυτόφωρη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί  η σύλληψη του. Το αυτόφωρο θα είναι  μια πρώτη καταδίκη  στα μάτια των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Για το θέμα των συμβασιούχων του Ωραιοκάστρου, υπήρξε ειδική τροπολογία από την κυβέρνηση και ειδικά από τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Παναγιώτη Κουρουμπλή, ώστε να μπορούν να πληρωθούν και με τη μεταφορά  ποσών  από άλλους κωδικούς του προϋπολογισμού του Δήμου.  Ο δήμαρχος όμως Α. Γαβότσης αρνείται να υπογράψει τα σχετικά εντάλματα πληρωμής με αποτέλεσμα να οδηγηθούν τα πράματα στα άκρα και στην ενδεχόμενη σύλληψη του.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 2 = 18