«Ξύπνησε» ο Γαβότσης και έμαθε ότι νερό υπάρχει μόνο στην ΕΥΑΘ.

Ιουνίου 22, 2016
Από

Αφού κατασπαταλήθηκαν λεφτά για  άπειρες γεωτρήσεις και υποσχέθηκαν άλλες τόσες για να λυθεί δήθεν το πρόβλημα του νερού στη Μυγδονία, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβότσης συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΕΥΑΘ.

Οι σωλήνες για το υποτιθέμενο έργο της πυρόσβεσης, που θα ήταν για την ..υδροδότηση της Μυγδονίας

Είχε  προηγηθεί κι ένα αμφιλεγόμενο έργο πυρόσβεσης δήθεν για το βουνό του Ωραιοκάστρου, το οποίο θα ήταν όμως «καμουφλαρισμένο» για να υδροδοτήσει τη  Μυγδονία!!! Απίστευτα πράγματα.  Σκάφτηκε το βουνό, αγοράστηκαν και μπήκαν πλαστικοί σωλήνες, ηλεκτρικό ρεύμα και έγινε κι αντλιοστάσιο. Και αφού έγιναν όλα αυτά και κατασπαταλήθηκαν χιλιάδες ευρώ, ο Γαβότσης, που είχε υποσχεθεί ότι από τον πρώτο χρόνο της θητείας του θα έλυνε το πρόβλημα του νερού, έσπευσε στην ΕΥΑΘ για να ζητήσει την συνεργασία της για την υδροδότηση της Μυγδονίας….

Να και το αντλιοστάσιο έτοιμο για να στείλει το νερό ...πού άραγε;

Ενέργεια  που έπρεπε να είχε κάνει από την επόμενη μέρα της θητείας του, εάν  είχε βέβαια σκοπό να λύσει το πρόβλημα και όχι να το διαιωνίζει μαζί  με την χρεωκοπημένη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Μυγδονίας. Αλήθεια με την ευκαιρία, τι θα γίνει με τα εκατομμύρια χρέη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του Γαβότση ως πρώην δημάρχου Μυγδονίας; θα τα πληρώσουν όλοι οι δημότες του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου;

Πολλοί αναρωτιούνται εάν ο διακαής πόθος του Γαβότση να γίνει δήμαρχος Ωραιοκάστρου, συνδέεται και με αυτά τα χρέη. Για να δούμε αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον το θέμα. 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 − = 0