Γαβότσης, επί θητείας του διασύρεται το Ωραιόκαστρο. «Εμφορούμαστε» …από γέλια και κλάματα.

Σεπτεμβρίου 18, 2016
Από

Απαράδεκτα σκίτσα σε βάρος του Ωραιοκάστρου, με αφορμή τα όσα ντροπιαστικά διαδραματίστηκαν για τα προσφυγόπουλα.

Η  συμπεριφορά του κ. Γαβότση  και οι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες  δηλώσεις του για τους πρόσφυγες  έχουν ήδη γίνει, όπως είναι γνωστό,  αντικείμενο εισαγγελικής παρέμβασης. Για αυτό ο ίδιος με ανακοίνωση έσπευσε  να δηλώσει εκ των υστέρων  ότι «Έγινε παρερμηνεία των όσων είπα στη συγκέντρωση στο Μελισσοχώρι λόγω της έντασης της στιγμής».  Κι αφού έβαλε την ουρά στα σκέλια κι αφού πρώτα διέσυρε το Ωραιόκαστρο,  με νέα ανακοίνωση περιβόλι και με γλώσσα μιας άλλης εποχής δηλώνει ότι  «β) Εμφορούμαστε από ανθρωπιστικές ιδέες αλληλεγγύης και στήριξής τους»!!!

«Εμφορείται» λοιπόν ο άνθρωπος εκφράζοντας  ταυτόχρονα και  την επιθυμία του: «γ) Επιθυμούμε να συμβάλουμε στην εκπαίδευση των παιδιών, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους». Ενώ αφήνει για το τέλος και τις καλές προθέσεις προς την κυβέρνηση «την Πολιτεία στη διάθεση της οποίας τιθέμαστε».

Τα λυόμενα της αδιαφορίας κι ανεπάρκειας του δημάρχου Γαβότση

 

Παρόλο που  τα ξεκαθάρισε όλα αυτά, είδε με δέος ακόμη και το κόμμα του,  τη ΝΔ, να κρατάει  αποστάσεις  από αυτόν κι έτσι  αναζήτησε  εναγωνίως μια έστω  στήριξη. 

 Αναζήτησε  να πιαστεί από κάπου, ώστε να βγει από την πολιτική απομόνωση που βρέθηκε. Ούτε καν ο φίλος του και συνάδελφος Πατούλης δεν βγήκε να πει δυο λόγια. Τον μόνο που βρήκε πρόθυμο ήταν ο κ. Βορίδης με τον οποίο συνέφαγαν και φωτογραφήθηκαν στα μουγκά. Τυχαίο;

 Ο κ. Γαβότσης, που ως δήμαρχος Μυγδονίας δεν ήθελε την ένωση με το Ωραιόκαστρο, αλλά με τον …Λαχανά, το μόνο που άφησε στον παλιό του δήμο, ήταν χρέη. Πάνω από 5 εκτ. Ευρώ μόνο στη Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και φυσικά καμία αίθουσα διδασκαλίας.  Βρέθηκε περιστασιακά στη θέση του δημάρχου Ωραιοκάστρου  στις προηγούμενες εκλογές, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται  να εξαντλήσει τη θητεία του. Σχεδόν έχει χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο με τα αδιέξοδα που προκάλεσε  και με τις δημαιρεσίες για τον ορισμό ή όχι νέων αντιδημάρχων μέχρι το τέλος της χρονιάς θα τη χάσει και τυπικά. Ήδη η πρώτη παραίτηση αντιδημάρχου έχει γίνει.

Αγανακτισμένοι οι γονείς του 2ου Παλαιοκάστρου ζητάνε "σήμερα" λύση. Φτάνει η κοροϊδία.

 Εάν ο κ. Γαβότσης είναι ρατσιστής ή όχι δεν ξέρουμε, θα μας το πει ο εισαγγελέας.  Αυτό που ξέρουμε είναι ότι αθέτησε ότι είχε υποσχεθεί στους γονείς για τη νέα σχολική χρονιά.  Είχε υποσχεθεί για την νέα σχολική χρονιά ότι θα φύγουν τα kibo  της ντροπής από το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, με  την ανακατασκευή του παλιού διαδακτηρίου. Δεν το έκανε.  Είχε υποσχεθεί ότι θα δοθεί  λύση με την ανέγερση νέου σχολείου στο 2ο  Παλαιοκάστρου που στεγάζεται σε λυόμενα. Δεν το έκανε. Τα ίδια έκανε  σε όλα σχεδόν τα σχολεία με αποτέλεσμα να επικρατεί στο δήμο μια άθλια τριτοκοσμική κατάσταση στη σχολική στέγη.

Εάν λοιπόν δεν προέκυπτε το θέμα για  τα προσφυγόπουλα, ότι  αποτελούν δήθεν απειλή  για την υγεία των μαθητών, ο κ. Γαβότσης έπρεπε να παρέμεινε στην κατοικία του στην Καλαμαριά και να «κρύβονταν»  από τους γονείς για την αθέτηση των υποσχέσεων του για τη σχολική στέγη. Τελικά όμως η υπόθεση γύρισε μπούμερανγκ και τώρα ο κ. Γαβότσης έχει εκτεθεί, όχι μόνο στους γονείς, αλλά στην κυριολεξία σε όλο τον κόσμο, διασύροντας και το Ωραιόκαστρο.

  

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 + 7 =