Λυόμενες τουαλέτες Γαβότση στο σχολείο Πενταλόφου, «εστίες μόλυνσης και μικροβίων, επικίνδυνες για την υγεία των παιδιών μας».

Σεπτεμβρίου 24, 2016
Από

Ο άνθρωπος που δεν ήθελε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία γιατί τάχα, όπως έλεγε,  κινδυνεύουν τα ελληνόπουλα από μεταδοτικές ασθένειες, εκθέτει  τους μαθητές σε τρισάθλιες συνθήκες υγιεινής. Συγκεκριμένα σύμφωνα με διαμαρτυρία των γονέων του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των σχολείων ο δήμαρχος τοποθέτησε  λυόμενες τουαλέτες που  αποτελούν εστίες  μόλυνσης και μικροβίων για τους 150 μαθητές του σχολείου. Χωρίς καν άδεια από πολεοδομία παράνομα εγκατέστησε τις προκάτ τουαλέτες ανοίγοντας πρόχειρα έναν βόθρο δίπλα στον χώρο του νηπιαγωγείου που αυλίζονται τα νήπια. Χωρίς να πληρούνται οι στοιχειώδεις προδιαγραφές, χωρίς να υπάρχει ούτε καν σιφόνι μέσα στις τουαλέτες,  με τα καζανάκια  να υπολειτουργούν και χωρίς βρύσες για να πλένονται οι μαθητές, ο δήμαρχος μακριά από την Καλαμαριά αναγκάζει τους μαθητές να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες και  τους εκθέτει σε πρωτοφανείς κινδύνους.  Οι μικροί μαθητές σχηματίζουν ουρές έξω από τις τουαλέτες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Με βροχή και ζέστη προς το παρόν και  με τα κρύα που θα αρχίσουν.

Καταστάσεις που κάνουν τους γονείς να σταυροκοπιούνται και να αναφωνούν:  «δεν υπάρχει κανένας με λίγο έστω μυαλό σε αυτή τη διοίκηση;»

Η απάντηση είναι ότι αυτός ο δήμαρχος που σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, έκανε τους μισούς δημότες να κυλιόνται στο πάτωμα από  τα γέλια και τους άλλους μισούς  να κοκκινίζουν από την ντροπή τους για αυτόν που τους εκπροσωπεί, με τα «έργα»  του γίνεται και επικίνδυνος.

Έχει γεμίσει  όλο το δήμο με λυόμενες αίθουσες γιατί είναι διοίκηση της τελευταίας στιγμής και της κακιά ώρας. Τώρα άρχισε και με λυόμενες τουαλέτες, δημιουργώντας διάσπαρτες υγειονομικές βόμβες στα πιο ευαίσθητα σημεία του δήμου, στα σχολεία!

Μόνο με εισαγγελέα θα «καθαρίσει»  ο Δήμος και θα απαλλαγεί μια ώρα αρχύτερα από τους κινδύνους που εκπροσωπεί η  διοίκηση Γαβότση.   

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 + = 7