«Δήμαρχος είσαι να προσέχεις τι λες!». Απολογήθηκε ο Γαβότσης για το πρωτοσέλιδο της «ΑΥΓΗΣ», στο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου.

Σεπτεμβρίου 27, 2016
Από

Αλλά δεν έπεισε. Το θέμα έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ» Γ. Παπακωνσταντίνου.  Με τις γνωστές άρες μάρες κουκουνάρες προσπάθησε να απαντήσει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Γαβότσης. Χαρακτηριστικά ανάφερε «Όταν ο πρωθυπουργός ήταν στις ΗΠΑ για θέματα εθνικά, όταν το σκάνδαλο Καλογρίτσα (αυτό τον μάρανε να μιλάει για σκάνδαλα) είχε συγκλονίσει εδώ πέρα τα τοπικά κανάλια και την ελληνική κοινωνία, πρωτοσέλιδο ο γαλάζιος, εντός εισαγωγικών δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Ψάχνω κι εγώ τον προσανατολισμό μου να δω τελικά που ανήκω. Είμαι φασίστας, είμαι γαλάζιος…..» και συνέχισε  την πολιτική του αναζήτηση..

Στη συνέχεια προσπάθησε με αστείες δικαιολογίες να δικαιολογηθεί  πάλι για το γνωστό «Μπράβο» που είπε στο Μελισσοχώρι στον πολίτη για το εάν ανοίξουν κεφάλια ή όχι, χωρίς φυσικά να πείσει κανέναν. Το θέμα βέβαια είναι να πείσει τον εισαγγελέα….

Γαβότσης, επέβαλλε στην κυβέρνηση την πολιτική για τα προσφυγόπουλα! Προσοχή δεν είναι πλάκα. Τα λέει σοβαρά.

Επανέλαβε λοιπόν  τις γνωστές ασυναρτησίες, ότι τάχα το Υπουργείο εισάκουσε τις προτάσεις του δήμου για τα προσφυγόπουλα. «κε Δούμπαλα είμαστε οι πρώτοι που επιβάλαμε τις απόψεις μας,  υιοθετήθηκαν και είναι επ ωφελεία κυρίως των προσφυγόπουλων…». Διαμαρτυρήθηκε βέβαια  ο κος Εδιρνέλης λέγοντας ότι οι θέσεις τις κυβέρνησης για την ένταξη των  προσφυγόπουλων στα σχολεία είναι ίδιες  από την αρχή. «Αυτά έλεγε ο Παντής και τότε , αυτά λέει και τώρα. Πώς λέτε ότι άλλαξε κάτι;» αναρωτήθηκε ο κος Εδιρνέλης απευθυνόμενος στον Γαβότση.   Ο Γαβότσης όμως άλλαξε θέμα και επανήλθε πάλι στο  τι είναι ο ίδιος  «Πάμε τώρα στο προσωπικό μου, εάν εσείς πιστεύετε, ή εάν κάποιος εδώ νομίζει ότι εγώ έχω φασιστική νοοτροπία….».

Να αναφέρουμε ότι για τα προσφυγόπουλα του ξέφυγε κι  επανέλαβε μεταξύ άλλων τη θέση του να μην συμπέσουν στα σχολεία με τα ελληνόπουλα!!!!  Και μετά από όλα αυτά επιτέθηκε  στην αντιπολίτευση λέγοντας  «χαμηλώνετε το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου». ……Οπότε δεν άντεξε ο κος Δούμπαλας  και του επισήμανε  «Δήμαρχος είσαι να προσέχεις τι λες!»

Τέλος για το θέμα του πρωτοσέλιδου της «ΑΥΓΗΣ» ότι πλήρωσαν οι δημότες τα «σπασμένα» του δημάρχου, που ήταν 228.000 ευρώ, ο Γαβότσης  αναφέρθηκε  στο ιστορικό της υπόθεσης επικαλούμενος απόφαση του τοπικού συμβουλίου του Μελισσοχωρίου και του δημοτικού συμβουλίου. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο δήμαρχος δεν καλύπτεται από καμία απόφαση, γιατί δεν μπορεί  να υπάρχει και δεν υπάρχει  καμία απόφαση του δήμου που να λέει ότι θα πάει ο δήμος να προκαλέσει ζημιές και καταστροφές σε ένα σπίτι, σε μια κατοικία, για οποιοδήποτε λόγο.

 Γράφει η «ΑΥΓΗ»: «η Δικαιοσύνη είχε καταδικάσει τον Α. Γαβότση ως ηθικό αυτουργό για τις καταστροφές που είχαν προκαλέσει «αγανακτισμένοι» δημότες στο σπίτι όπου επρόκειτο να στεγαστεί ο ξενώνας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  «Ψυχαργώς», ο οποίος θα φιλοξενούσε ψυχικά πάσχοντες που είχαν αποθεραπευτεί και βρίσκονταν στο στάδιο της επανένταξης. Και δεν είναι μόνο η ποινή φυλάκισης 10 μηνών που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο. Με τη γνωστή πλέον κουτοπονηριά του ο δήμαρχος χρέωσε τα «σπασμένα», που με τόκους και τις προσαυξήσεις έχουν φτάσει τις 228.000 στο δήμο Μυγδονίας (σ.σ αργότερα ενσωματώθηκε στον Δήμο Ωραιοκάστρου) και το ποσό πληρώθηκε τελικά από τους πολίτες!».

Και καταλήγει η «ΑΥΓΗ»: «Μ΄ άλλα λόγια υπήρξε τροποποίηση του  προϋπολογισμού προκειμένου να ενταχθούν τα «σπασμένα» από την προσωπική καταδίκη του δημάρχου και στη συνέχεια να πληρωθούν από  το σύνολο των δημοτών!»

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 − 5 =