Γλύτωσαν από τον πόλεμο και σκοτώθηκαν μάνα και γιος από αυτοκινητιστικό στη Συμμαχική Ωραιοκάστρου.

Οκτωβρίου 17, 2016
Από

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία,  το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 9 μ.μ λίγα μέτρα από την είσοδο του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στου ΦΕΣΣΑ επί της Συμμαχικής.

Συγκεκριμένα μια 32 χρονη μητέρα,  ο εννιάχρονος γιός της κι ένα  14 χρονο κορίτσι   παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν από Διαβατά προς Ωραιόκαστρο επί της σκοτεινής Συμμαχικής και άφησαν μάνα και γιος την τελευταία τους πνοή στην Ελλάδα. Η  έλλειψη πεζοδρομίου αναγκάζει τους πρόσφυγες να κινούνται επί του οδοστρώματος της Συμμαχικής και ο ανύπαρκτος φωτισμός κάνει την βόλτα τους επικίνδυνη.

 

Αυτό έγινε το βράδυ της Κυριακής και ξεκληρίστηκε μια οικογένεια, που γλύτωσε από τον πόλεμο για να χτυπηθεί από τον θάνατο στην προσφυγιά. Το  κορίτσι γλύτωσε με ελαφριά

Σε αυτό το σημείο χτυπήθηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο μάνα και γιός

τραύματα και κάταγμα στο χέρι. Μόλις συνειδητοποίησαν το γεγονός οι πρόσφυγες που βρίσκονταν στο δρόμο κινήθηκαν εναντίον του οδηγού που τα είχε χάσει και ξέσπασαν βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο του. Ο 75 χρονος οδηγός κατέφυγε στους αστυνομικούς της φύλαξης του κέντρου οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να τον προστατεύσουν από το εξαγριωμένο πλήθος και ζήτησαν ενισχύσεις. Οι πρόσφυγες έκλεισαν το δρόμο κι έβαλαν φωτιά στους κάδους και πάνω στο δρόμο.

 

Η αστυνομία απέκλεισε το δρόμο μέχρι αργά το βράδυ, που ηρέμησαν τα πνεύματα. Όλοι το φοβόμασταν και όλοι ελπίζαμε να αποφευχθεί ένα θανατηφόρο ατύχημα στη Συμμαχική, αλλά τελικά  δεν αποσοβήθηκε. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο αίμα που χάνεται με αυτόν τον τραγικό τρόπο.   Ο οδηγός συνελήφθη  για πρόκληση θανάσιμου τραυματισμούκαι διενεργείται προανάκριση

 για τις συνθήκες του δυστυχήματος .

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 + 7 =