Τραγέλαφος και στην περίπτωση του σχολείου Πενταλόφου. Κάναμε λάθη, λέει ο δήμαρχος…. Και συνταξιούχοι και ..άπειροι. Πότε θα μάθουν;

Οκτωβρίου 27, 2016
Από

Και διηγώντας τα να κλαις. Η επιπολαιότητα και η αδυναμία της διοίκησης να διαχειριστεί και τα πιο απλά θέματα, δεν εξοργίζει πια τους δημότες. Διασκεδάζουν μεν με τα καμώματά της, όπως συνέβει και στην περίπτωση του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου, αλλά κι αναρωτιούνται ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα.

 

Το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί ως σχολείο, κάναμε λάθη και αναγνωρίζουμε τα προβλήματα που δημιουργήσαμε, ψέλλισε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, μετά το κράξιμο από τους γονείς. Συζητάμε από μηδενική βάση και θα αποκατασταθούν οι ζημιές που έγιναν, έσπευσε να συμπληρώσει ο πρόεδρος κύριος Καρύδης. Μόνο που δεν μας είπε, που το βρήκε γραμμένο να κάνουν αυτοί σαν διοίκηση ζημιές και να τις πληρώνουν οι δημότες. Ας τις πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται, μπας και σταματήσουν αυτήν την αλλοπρόσαλλη τακτική.

 

Η περίπτωση του Πενταλόφου αποτελεί το τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα του τραγέλαφου της διοίκησης, που επιδεικνύει μια αδικαιολόγητη προχειρότητα και απειρία, προκαλώντας την αντίδραση και την οργή των γονέων του Πενταλόφου.

Η δημοτική αρχή σε κατάσταση πανικού, πορεύεται χωρίς σχέδιο, κάνει στην κυριολεξία ότι να ΄ναι και ό,τι κάτσει και βαδίζει με το γνωστό …ας ξημερώσει και βλέπουμε. Έτσι χωρίς πρόγραμμα και φυσικά χωρίς την παραμικρή ικανότητα.
Πήγαν και γκρέμισαν τις τουαλέτες στο δημοτικό σχολείο Πενταλόφου για να φτιάξουν Παιδικό σταθμό. Μετά το παράτησαν το «έργο» και όλο το καλοκαίρι δεν έκαναν τίποτα. Λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, κάποιος θα τους είπε- γιατί μόνοι τους αποκλείεται να το σκέφτηκαν- ότι τα παιδιά θα χρειαστούν τουαλέτες τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία. Και τι έκαναν τα σαΐνια; Έφεραν μια λυόμενη τουαλέτα- έχουν γενικά κόλλημα με τα λυόμενα – έκαναν έναν λάκκο για βόθρο και έτρεχαν μετά στους Αγιασμούς για να καμαρώνουν, αντί να τρέχουν στις πολεοδομίες και να φροντίζουν για την νομιμότητα.

 

Οι γονείς όταν είδαν τα κατορθώματά τους σταυροκοπήθηκαν, όπως κάνουν σε όλο το Δήμο οι δημότες με αυτήν τη διοίκηση, που το πανηγύρι της προχειρότητας της δεν έχει τελειωμό.

Με μόνιμο χαρακτηριστικό ότι είναι ένα συμπίλημα μικρών και μεγάλων ρουσφετιών και εξυπηρετήσεων, πετάει την μπάλα …στο προσφυγικό μπας και καλύψει την ανεπάρκειά της.

Ο Γαβότσης με την φοβική του συμπεριφορά έχει αποδείξει ότι είναι ο μεγάλος Απών από την κοινωνία του Δήμου. Οι δημότες θέλουν ένα δήμαρχο που να τον έχουν δίπλα τους, να ζει μαζί τους τα προβλήματα του δήμου και να παλεύουν μαζί για την αντιμετώπισή τους. Ο Γαβότσης όμως είναι στον κόσμο του. Στην Καλαμαριά. Και επειδή δεν μπορεί να παράξει έργο, γιατί δεν ξέρει και δεν μπορεί συνεχώς του φταίνε οι ΆΛΛΟΙ και επιτίθεται στην αντιπολίτευση και σε όσους του ασκούν κριτική.

 

Αλλά ούτε με αυτόν τον τρόπο καλύπτεται η ανικανότητα, ούτε καλύπτονται οι αστοχίες και τα απανωτά λάθη, για τα οποία ο Γαβότσης κατέχει σίγουρα το παγκόσμιο ρεκόρ και είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταρριφθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    8 + = 11